Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΛΕΞ ΖΑΤΣΑΪ : "Ο ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!"

  Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιχειρώντας το κάτι παραπάνω στην μέχρι τώρα καριέρα του και τα κατάφερε. Έχοντας πείσει τους πάντες κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Ρήγα αλλά να έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια (24 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο) και να σκοράρει 9 τέρματα (8/1 αντίστοιχα).
  Μιλάμε φυσικά για τον Άλεξ Ζατσάι, μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, τον οποίον είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί του:
  Άλεξ καλησπέρα. Χαρά μας να σε φιλοξενούμε στο blogspot του Ρήγα Φεραίου.
 Καλησπέρα ...και μένα χαρά μου που βρίσκομαι στην παρέα σας.

  Είσαι ένα από τα " καινούργια" πρόσωπα της ομάδα μας, αφού μόλις το περασμένο καλοκαίρι ήρθες στον Ρήγα. Μίλησε μας για σένα ώστε να σε  γνωρίσουμε καλύτερα.
 Καταρχάς είμαι ένα παιδί μεταναστών που ήρθαν εδώ στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ήρθα εδώ σε ηλικία 6 ετών και από μικρός ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Αρχικά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου ενώ δελτίο για πρώτη φορά έβγαλα στον Αετό Κερασιάς σε ηλικία 15 ετών. Εκεί κάθισα 4 χρόνια για να ακολουθήσει μετά ο Εθνικός Βόλου για άλλα 3 χρόνια.

 Ήρθες στο Ρήγα και στην Γ' Εθνική από τον Εθνικό και την Α' Τοπική Κατηγορία. Το βήμα αυτό πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν για σένα;
Για μένα ήτανε δύσκολο το βήμα αυτό αφού η Α' Τοπική δεν έχει καμία σχέση με την Γ' Εθνική. Η Γ' Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και γι' αυτό στην αρχή για μένα ήτανε λίγο δύσκολα τα πράγματα!

 Περίμενες την άμεση καθιέρωση στην 11αδα της ομάδας και τα 9 γκολ που έχεις πετύχει μέχρι τώρα;
Όχι δεν περίμενα την άμεση καθιέρωση στην 11αδα αφού όταν ήρθα είδα πως ο ανταγωνισμός ήτανε μεγάλος. Αλλά αυτό με βοήθησε μπορώ να πω γιατί με έκανε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για μια θέση. Τώρα όσον αφορά για τα γκολ και αυτό δεν το περίμενα, να βάλω τόσα!! .Είμαι πολύ χαρούμενος όμως που τα έχω πετύχει και έτσι έχω βοηθήσει την ομάδα.

  Πλέον είσαι ενεργό μέλος της ομάδας του Ρήγα Φεραίου. Ζώντας καθημερινά την ομάδα πως θα την περιέγραφες;
  Θα την περιέγραφα ως μια οικογένεια, γιατί είμαστε όλοι μια παρέα. Και κάθε μέρα περνάμε πολύ ευχάριστα όλοι μαζί.

 Με ποιον από τους συμπαίκτες σου, "συνδυάζεσαι" καλύτερα μέσα στο γήπεδο και με ποιον είσαι πιο κολλητός εκτός γηπέδου;
Είναι 2-3 παιδιά στην ομάδα που συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως π.χ ο Κουβελάς και ο Μπίκας ή ο Γκίκα και ο Ζενούνι. Κολλητούς εκτός γηπέδου εχω τον Γκίκα και τον Ζενούνι.

 Έχει θέση κατά την γνώμη σου ο Ρήγας στην Γ' Εθνική; Τελικά μπορεί να πετύχει τον στόχο του;
  Πιστεύω πως ναι!! Ο Ρήγας έχει μια θέση στην Γ΄ Εθνική και το έχει δείξει με τις εμφανίσεις που έχει κάνει και στο τέλος πιστεύω πως θα πετύχει τον στόχο αυτό.

 Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Άλεξ Ζατσάι, μετά και την φετινή "γεμάτη" σεζόν;
 Το που μπορεί να φτάσω δεν το ξέρω, άλλα αυτό που ελπίζω είναι να με βοηθήσει να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

 Σε ευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας και σε ευχόμαστε πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου χαρίζοντας πολλά ακόμα γκολ στην ομάδα μας.
  Και εγώ σας ευχαριστώ και ελπίζω να πετύχω και άλλα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"