Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΚΚΑΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ"

 Με το ενδιαφέρον στραμμένο στον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής στον Αμπελώνα είναι τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση (σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί), με το νικητή να αντιμετωπίζει είτε τα Τρίκαλα είτε τη Χαλκίδα στην ημιτελική φάση του 3ου ομίλου.
 Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τον Λάκη Μπακάλη. Στο magnesiasports μίλησε ο Βαλάντης Κόκκας, βασικό στέλεχος των "κυανόλευκων" στο χώρο της άμυνας και ποδοσφαιριστής με σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο σύλλογο του Βελεστίνου και στο 
παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακρόπολη, Νέους Αθλητές και Πύρασο.
 Για τον αγώνα Κυπέλλου, ο 21χρονος ταλαντούχος παίκτης ανέφερε
"Η προετοιμασία κύλα όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο ακόμη και αν αυτός είναι στο Κύπελλο. Είναι ένας καινούργιος θεσμός που δεν μας αφήνει αδιάφορους και θέλουμε να φθάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ήδη αποκλείσαμε εκτός έδρας τον ΑΟΚ κι εφόσον περάσουμε από τον Αμπελώνα με νίκη, τότε θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας στην ημιτελική φάση του ομίλου μας".

Αναφορικά με το ξεκίνημα στη σεζόν (ισοπαλία 0-0 με ΑΟΚ, ήττα 2-1 από τη Λαμία, νίκη 1-0 με Χαλκίδα), ο Βαλάντης Κόκκας επισήμανε: "Θεωρώ ότι το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα είναι καλό αν και θα μπορούσαμε να έχουμε ίσως δύο με τρεις βαθμούς παραπάνω που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δώσαμε το μήνυμα ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα, εντός αλλά κι εκτός έδρας. Έχουμε ενθουσιασμό, πολύ καλή φυσική κατάσταση, πρέσινγκ και προσήλωση στην τακτική που μας ζητάει ο προπονητής μας. Δουλεύουμε πολύ καλά από την αρχή της προετοιμασίας και μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ αποτελείται από παίκτες που παίζαμε μαζί και πέρυσι, άρα έχουμε την απαραίτητη ομοιογένεια".

Ερωτηθείς για το εάν ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία είναι εφικτός, απάντησε: "Όχι μόνο είναι εφικτός αλλά και πραγματικός. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για αυτό με καθημερινές αλλά και διπλές προπονήσεις. Συν τοις άλλοις, έχουμε κάνει μια 100% επαγγελματική προετοιμασία. Γενικότερα η δουλειά που γίνεται στον Ρήγα Φεραίο είναι επαγγελματική. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει στην κατηγορία άλλη ομάδα τόσο δουλεμένη κι αυτό φαίνεται στο παιχνίδι μας και θα φανεί και σε βάθος χρόνου στη σεζόν".

Τέλος, ρωτήσαμε το νεαρό αμυντικό για την προσωπική του απόδοση καθώς δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λάκη Μπακάλη: "Προσπαθώ καθημερινά να δουλεύω και να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Κατά καιρούς έχω παίξει και αμυντικό χαφ και δεξί μπακ αλλά και όπου αν μου ζητηθεί θα παίξω.
Φέτος ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας και ίσως αυτή είναι η θέση που μου ταιριάζει καλύτερα. Επιδίωξή μου είναι να διακριθώ μέσα από την ομαδική δουλειά και την καλή πορεία του Ρήγα Φεραίου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

πηγή: magnesianews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"