Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΚΑΛΗΣ: " ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"

 Την αυτοπεποίθηση του αλλά και την πίστη του στους παίκτες του εξέφρασε ο προπονητής μας Λάκης Μπακάλης σε σημερινές του δηλώσεις και ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αμπελωνιακό για το Κύπελλο της Γ'Εθνικής.
  Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Τον Αμπελωνιακό τον ξέρουμε και μας ξέρει. Και πέρυσι ήμασταν αντίπαλοι, ενώ το καλοκαίρι δώσαμε και φιλικό παιχνίδι. Μάλιστα έχει ενισχυθεί με κάποιους έμπειρους παίκτες. Εμείς, πάντως, θα παίξουμε για την πρόκριση. Αυτή θα κριθεί στο πάθος και τη διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Αν περάσουμε έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε ψηλά στη διοργάνωση, καθώς τόσο στον ημιτελικό του ομίλου μας απέναντι στα Τρίκαλα ή τη Χαλκίδα, όσο και στον τελικό θα είμαστε γηπεδούχοι, ενώ δεν φοβάμαι την κούραση διότι φέτος έχουμε βάθος στο ρόστερ μας».
Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι αρχίζει στις 3 το μεσημέρι (αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι) ενώ θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα των γηπεδούχων στον Αμπελώνα αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον χλοοτάπητα.
 Βέβαια επειδή το πρωτάθλημα δεν μπορεί να περιμένει , και έτσι σήμερα ο Λάκης Μπακάλης θα βρεθεί στην Ημαθία ώστε να παρακολουθήσει την Νάουσα επόμενο αντίπαλο του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα, στο φιλικό της αγώνα με την Βέροια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"