Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ

Ο απόηχος του μεγάλου ντέρμπι της Μαγνησίας καλά κρατεί. Μάλιστα οι κανονιές των παικτών του Ρήγα Φεραίου ήταν τόσο εκκωφαντικές, που οδήγησαν σε πολλαπλές αναταράξεις και εκ νέου αλλαγές προσώπων.
 Επειδή όμως όλες οι απόψεις είναι σεβαστές ας δούμε πως κάλυψαν με το ρεπορτάζ τους τον χθεσινό αγώνα 10 διάφορα site του νομού μας και όχι μόνο.
Για
" Διαβασμένο Ρήγα" και "Μετριότατη Νίκη" κάνει λόγο το magnesiasports.gr στο σχετικό του θέμα., ενώ το goalpost.gr στο ρεπορτάζ του μιλά για "Δίκαια επικράτηση του Ρήγα"
Πολύ όμορφα και πλούσια τα δύο φωτορεπορταζ της ιστοσελίδας τόσο από τον αγωνιστικό χώρο όσο και από την κερκίδα που έκλεψε την παράσταση.
Πιο καυστικό το a-sports.gr, χαρακτηρίζει ως "Κακό Δαίμονα τον Ρήγα Φεραίο ". Μεγάλο ρεπορτάζ φιλοξενεί και το sdna.gr, στο οποίο εστιάζει στην πρώτη νίκη για τους Βελεστινιώτες.
Διαφορετική προσέγγιση για την mikriliga.com η οποία επέλεξε σαν τίτλο "'Άλλος το όνομα και άλλος την χάρη"  ενώ το sportsup.gr θεωρεί πως απλά ο "Ρήγας το ήθελε περισσότερο".
Για ιστορική νίκη μιλά το τοπικό mousikovagoni.com ενω φιλοξενεί και την καθιερωμένη παρακάμερα. Τέλος σχετικές αναφορές κάνουν τόσο το mycitynet.gr , το magnesianews.gr και ο almyros.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"