Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

  Η διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση, απέναντι σε όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο, να καταγγείλει δημόσια την ύπουλη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας αλλά και προσωπικά ο προπονητής μας κ.Λάκης Μπακάλης από μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του Δωτιέα Αγιάς καθώς και από "φουσκωτούς" μπράβους αμέσως μετά την λήξη του μεταξύ μας αγώνα.
 Δεν θα αναφερόμασταν σε βωμολοχίες φιλάθλων ή σε πτώση κάποιων αντικείμενων, κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε γήπεδο.
  Όταν όμως παράγοντες και ποδοσφαιριστές (όπως οι
ποδοσφαιριστές Λώττας και Πετρουζέλης) βιαιοπραγούν και μάλιστα προσλαμβάνουν και μπράβους γι' αυτό τον σκοπό, τότε δεν μιλάμε για μεμονωμένα επεισόδια αλλά για οργανωμένο σχέδιο.
 Απειλές από την πρώτη στιγμή που έφτασε η ομάδα μας στην Αγιά, αισχρό λεξιλόγιο και βρισιές πεζοδρομίου, ακόμα και από τον προπονητή των γηπεδούχων κ.Αντωνίου προς τον συνάδελφό του, προπονητή μας. Αποκορύφωμα όλων αυτών η ομαδική επίθεση έξω από τα αποδυτήρια της ομάδα μας με την λήξη του παιχνιδιού.
 Σε αντίθεση όλων αυτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Αντώνιο Γκουντάρα για τις φιλότιμες προσπάθειες του να προστατέψει τον προπονητή μας και την αποστολή της ομάδα μας.

Το ΔΣ του ΑΣ Ρήγα Φεραίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"