Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-0

  Ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα η Ρηγάρα μας, δεν υπήρχε περίπτωση να λυγίσει στην Αγιά, όσο και αν προσπάθησαν για αυτό οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, που με παρουσία αρκετών "φουσκωτών" φρόντισαν από την αρχή να περάσουν τα ανάλογα μηνύματα.
  Η δε λήξη του παιχνιδιού βρήκε όλη σχεδόν την διοίκηση της Αγιά αλλά και αρκετούς από τους παίκτες της να επιτίθενται στην αποστολή της ομάδα μας και να χτυπούν τον Προπονητή μας κ.Λάκη Μπακάλη και τον

Γενικό Αρχηγό κ.Πάτα Σπύρο. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς έχει πραγματικά αξιόλογο σύνολο και μπορεί να πετύχει την παραμονή εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι με τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Ας δούμε όμως το φιλμ του παιχνιδιού:
6' ο Τσατσαλίδης μπαίνει στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Κεφαλάς γρήγορα απομάκρυνε τον κίνδυνο.
23' Σουτ του Ζενούνι κοντράρει στον Ντακούλα και περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. 

24' Στο κόρνερ, ο Ζενούνι πιάνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλτζαρη.
26' Ο Χατζής εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, άουτ η μπάλα
41' Κόρνερ εκτελεί ο Λώττας ο Γκαλίτσιος την κεφαλιά λίγο άουτ
55' Ο Κουβελάς τριπλάρει φτάνει απέναντι από τον Μάλτζαρη αλλά το πλασέ του θα περάσει ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
77' Καλό σουτ του Τσατσαλίδη μόλις άουτ
80' Φάουλ εκτελεί ο Λώττας, ο Κεφαλάς αγγίζει την μπάλα που τελικά θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δωτιέας Αγιάς: (Σωτήρης Αντωνίου) Μάλτζαρης, Ριζούλης, Λούγκος (70’Νταγιάντας), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (56’Σιμούλης), Λώττας, Κατσίκης.

Ρήγας Φεραίος : (Λάκης Μπακάλης) Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (75’Γκίκα), Κουβελάς (λ.τ.85’Γούτσος), Ζατσάι, Μπίκας(90' Μπλέτσας).














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"