Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ : " ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ - Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

  Στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Πέγιο και στην εφημερίδα ''Θεσσαλία'' μίλησε ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Χατζής και αναφέρθηκε στα όσα έγινα στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα στην Αγιά αλλά και στο τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου.
 Ας δούμε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε:
«Πήγαμε στην Αγιά αποφασισμένοι να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ιδανικό θα ήταν το «διπλό», αλλά και με την ισοπαλία είμαστε ευχαριστημένοι. Δείξαμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Παίξαμε δυνατά και με πάθος, ενώ ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας επί 90 λεπτά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει φάσεις, ενώ εμείς είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για να «κλέψουμε» το ματς.
 Τελικά πήραμε την ισοπαλία, αποτέλεσμα που είναι άκρως ικανοποιητικό και που ίσως στο τέλος να αποδειχτεί καθοριστικό και να συμβάλλει στην υπόθεση της παραμονής μας στην κατηγορία».

 Ο 28χρονος μέσος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη και την ατμόσφαιρα σε βάρος του Ρήγα, που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Δωτιέα, καθώς και τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα:
 «Δυστυχώς, η φιλοξενία που μας επιφυλάχθηκε ήταν απαράδεκτη. Εξ αρχής το κλίμα ήταν εχθρικό, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού δεχθήκαμε επίθεση από οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, από παράγοντες, αλλά και ποδοσφαιριστές του Δωτιέα. Πραγματικά απορώ γι’ αυτή τη συμπεριφορά. Εμείς χάσαμε στον πρώτο γύρο στο Βελεστίνο, αλλά κανείς δεν πείραξε την αποστολή του Δωτιέα. Με τη συγκεκριμένη ομάδα κοντραριζόμαστε για τρίτο συνεχή χρόνο και δεν είχε συμβεί το παραμικρό».

 Ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Χατζής εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ρήγας θα μείνει στη Γ’ Εθνική: «Την επόμενη αγωνιστική θα έχουμε το ρεπό μας και θα μείνουμε λίγο πίσω, αλλά στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες και να σωθούμε. Θεωρώ η παραμονή θα εξαρτηθεί κυρίως από το τι θα κάνουμε εμείς. Αν συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο καλό πρόσωπο όπως στα τελευταία παιχνίδια τότε ο στόχος μας θα επιτευχθεί. Όλοι στην ομάδα το θέλουμε πάρα πολύ και αυτή η θέλησή μας θα μεταφραστεί σε πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων που απομένουν. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε και να κάνουμε ξανά περήφανο τον κόσμο του Βελεστίνου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"