Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η .....ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ....ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

  Με τον καλύτερο τρόπο έκανε πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια ο Αστέρας Νέου Περιβολίου. Η ομάδα του Γιάννη Τσιάρα ήταν εντυπωσιακή και νίκησε εύκολα τον Σταυρό με 3-0.
 Μπερδευτήκατε μήπως;;; Και 'μεις στην αρχή κάπου τα χάσαμε. Διαβάζοντας την σύνθεση του Αστέρα νομίζαμε ότι αναφερότανε στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου.
 Βλέπετε όχι ένας ή δύο αλλά πέντε Βελεστινιώτες αγωνίζονται στην ομάδα του
γειτονικού νομού και μάλιστα έχοντας θέσεις βασικών ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναλαμβάνουν και τον ρόλο του σκόρερ.
Ο λόγος για τους Αλέκο Κατσίκη, Παναγιώτη Βασιλείαδη, Μίλτο Χρόνη, Γιώργο Μπαταβάνο και Θεόδωρο Μπομπότη. Οι πέντε αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν φροντίσει να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΛ και πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλου όπου μετέχει και η ομάδα του Αστέρα Νέου Περιβολίου.
 Την Κυριακή που μας πέρασε, "πήραν από το χέρι" την ομάδα τους και με προσωπικά τέρματα των Βασιλειάδη και Κατσίκη την οδήγησαν σε μια άνετη νίκη με 3-0.
 Μάλιστα όπως διαβάζουμε και στον site arenalarisa.gr (από όπου και η φωτογραφίες) o Αλέκος Κατσίκης αναδείχθηκε σε MVP του συγκεκριμένου αγώνα.
 Έτσι είναι πολύ λογικό, μαζί με τον στυλοβάτη της άμυνας Παναγιώτη Βασιλειάδη,να έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα άλλων ομάδων που θα τους ήθελαν στον ρόστερ τους.
Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε και την πολύ καλή συλλογική προσπάθεια που γίνεται στο Νέο Περιβόλι, αφού η διοίκηση βρίσκετε συνεχώς κοντά στους παίκτες, παρέχοντας όλες τις ανέσεις και τις διευκολύνσεις στο μέτρο του δυνατού. Μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΛ αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδας που βρίσκονται ακόμα και στην Α'.
 Επόμενο παιχνίδι λοιπόν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πάλι εντός , αυτή την φορά με τους Χαλκίαδες και με στόχο τι άλλο..παρά μόνο νίκη.  Καλή επιτυχία παιδιά!!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"