Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-1

- Περίπου 20 φίλοι του Ρήγα Φεραίου συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας.
- Το παιχνίδι ξεκίνησε με πάρα πολύ δυνατό αέρα. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο κόπασε κάπως και επέτρεψε να δούμε περισσότερες φάσεις.
- Πέντε στα πέντε για την ομάδα μας αφού για ακόμη μία φορά κέρδισε την ομάδα του Λεονταρίου.

- Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει το σερί του ο Γιώργος Μιχολίτσης αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Έτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο πέμπτο ματς απέναντι στους Καρδιτσιώτες.
-Για πρώτη φορά δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα ο Χάρης Μπίκας με αποτέλεσμα να "χαλάσει" το απόλυτο συμμετοχών που είχε. Μπήκε όμως σαν αλλαγή στο 75'.
- Στόχος έγινε (αδίκως) για τους οπαδούς του Λεονταρίου ο Δημήτρης Ρηγίνος.Σε μια φάση που η ομάδα μας τήρησε το fair play, οι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του γιατί επιστρέφοντας την μπάλα την έστειλε αουτ και όχι στα χέρια του πορτιέρο Σκούρα των γηπεδούχων.
-Πέναλτι ζήτησε η ομάδα μας και στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε μπάσιμο του Τσουκάλη η μπάλα βρήκε καθαρά σε χέρι αμυνόμενου.
- Δύο δοκάρια είχε ο Ρήγας ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο στο 18' σε γυριστό σουτ του Χατζηαθανασίου (την μπάλα βρήκε ενστικτωδώς και ο τερματοφύλακας) και το δεύτερο στο 53' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακάλη
-Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ΑΕ Λεονταρίου αφού αποβλήθηκε ο Καλιακούδας επειδή χτύπησε τον Ρηγίνο την στιγμή που αποχωρούσε για να γίνει αλλαγή.
-Μετά την λήξη του ματς ο Δημήτρης Ρηγίνος πήγε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων για να "λυθεί η παρεξήγηση" αλλά χωρίς να βρει το ανάλογο φίλαθλο πνεύμα.
-Πάντως η αποστολή του Ρήγα αποχώρησε χωρίς προβλήματα μετά το τέλος του αγώνα.
- Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Λάμπρου και αν δεν σας λέει κάτι το όνομα είναι ο μεγαλύτερος αδερφός από τον....Λάμπρου,τον νεαρό τερματοφύλακα της Ολλανδικής Φέγενορτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"