Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ - ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

  Γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους οι κυριακάτικοι αντίπαλοι αφού ο μεταξύ τους αγώνας θα είναι ο πέμπτος μέσα σε διάστημα 8 μηνών.  Βλέπετε οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στα περυσινά μπαράζ ανόδου ενώ και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσαν φιλικό αγώνα προετοιμασίας.
  Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Ρήγα Φεραίου αφού η ομάδα μας έχει νικήσει και τις τέσσερις αναμετρήσεις ,με τον Γιώργο Μιχολίτση να σκοράρει σε όλα
τα παιχνίδια,ενώ επίσης σε όλα τα ματς ο Ρήγας σκόραρε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα . Τα αποτελέσματα ήταν:
20-5-12 μπαράζ ανόδου ΡΗΓΑΣ - ΛΕΟΝΤΑΡΙ 2-0(21' Τριχόπουλος-87'Μιχολίτσης)
30-5-12 μπαράζ ανόδου ΛΕΟΝΤΑΡΙ-ΡΗΓΑΣ 1-3 (16' Ρηγίνος-38' Μιχολίτσης - 78' Τριχόπουλος)
23-9-12 φιλικός αγώνας ΡΗΓΑΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ 3-1 (35' Μιχολίτσης-55'& 75'Μπίκας)
5-11-12 Δ' Εθνική ΡΗΓΑΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ 2-0 (37'Μιχολίτσης - 77' Ρηγίνος)
  Βέβαια η ΑΕ Λεονταρίου προερχόμενη από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αχ. Δομοκού με 0-2, έχει κάθε λόγο να θέλει να ανατρέψει την εις βάρος της παράδοση και  με νίκη να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής. Πάντως στα μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια της έχει 2 νίκες και 3 ήττες ενώ πέτυχε και δέχτηκε επίσης 4 γκολ.
  Στο γήπεδο της έχουν γίνει εργασίες βελτίωσης και σε σχέση με την τελευταία μας εκεί επίσκεψη θα βρούμε νέα περίφραξη και ανακαινισμένα αποδυτήρια. Το ρόστερ παραμένει σχεδόν ίδιο με την περυσινή σεζόν και στους  παλιούς (Σκούρας, Καλιακούδας, Μπλέτσας, Μαχαίρας, Αρσενίδης, Παπαευαγγέλου, Γρίβας, Κατσαρός, Αναγνωστόπουλος, Χαρβαλιάς, Θεοδωρόπουλος, Ψηφής, Μακρής, Τριανταφύλλου, Παρθένης Κ., Παρθένης Λ., Καπερώνης, Μπαΐρακτάρης, Τσιώλης, Καρατζόγλου) έχουν προστεθεί οι Παπαμαργαρίτης,Τσιάκος,Ζαραμπούκας.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο της φάσης και τα γκολ από τον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε λήξη με νικητή τον Ρήγα και σκορ 2-0.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"