Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

 Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το Σάββατο για τους αθλητές της ακαδημίας μας, αφού συνεχίστηκαν κανονικά τα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΘ.
 Την αρχή έκανε το πρωί η ομάδα των ΤΖΟΥΝΙΟ (Κ-2002) που υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνο τον Α.Π.Ο.Β. και τον φιλοδώρησε με
6 τέρματα πετυχαίνοντας ευρεία νίκη με τελικό σκορ 6-0.
 Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η ομάδα των ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Κ-2004) που αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στην Αγ. Παρασκευή, αγώνας ομολογουμένως με αυξημένο βαθμό δυσκολίας.
 Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αλεξίου παρόλο που στάθηκαν περίφημα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 4-2.
 Θετικότατα στοιχεία από τις ομάδες μας λοιπόν απέναντι σε αντιπάλους με παράδοση και διάρκεια στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.
 Αξίζει δε να επισημάνουμε πως σε κάθε αγώνα οι αθλητές μας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, αφού στην μεν ομάδα Τζούνιορ αγωνίζονται μερικά παιδιά του 2002 αλλά και πολλά του 2003 και 2004, ενώ στην ομάδα Μίνι Τζούνιορ πέρα από λίγα παιδιά του 2004 αγωνίζονται περισσότερα του 2005 και 2006.
 Το μέλλον πραγματικά ανήκει σε αυτά τα παιδιά, αρκεί να συνεχίσουν την προσπάθεια και να προσεχθούν από τις μελλοντικές διοικήσεις των συλλόγων της περιοχής μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"