Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ 6-2

Κάνοντας το καθήκον του και κρατώντας τους 3 βαθμούς της νίκης, ο Ρήγας Φεραίος νίκησε με 6-2 τα Λευκάδια και διατήρησε το αήττητο του στο φετινό πρωτάθλημα. Και αν το τελικό σκορ φαντάζει φυσιολογικό, η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που μόνο ήσυχους δεν άφησε τους φιλάθλους,
Βλέπετε οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη και στο 17' το σκορ ήταν 0-2. Μέσα σε 5 λεπτά όμως ήρθε η αντίδραση και αποκαταστάθηκε η τάξη.
Ας δούμε όμως το αναλυτικό φιλμ του αγώνα:11'. Ο Σαρίδης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μουρατίδης ξεμαρκάριστος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1. 
17' ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Παρσόπουλο και γίνεται το 0-2
25' δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κατσούλη, 
26' κάθετη πάσα του Μπίκα στον Μαλάκο και αυτός όμορφα πλασάρει για το 1-2
28 ο Σπαθής έβγαλε τη σέντρα και ο Κρεββατάςμε γυριστό σουτ το 2-2. 
30' μπαλιά του Ζατσάι στην πλάτη της άμυνας για τον Μιχολίτση και αυτός κάνει το 3-2
40' νέα πολύ όμορφη κάθετη πάσα από τον Μπίκα θα βρει τον Κρεββατάς σε θέση τετ α τετ με τον Γκίτκο, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων θα διώξει ασθενός και ο επερχόμενος Χουιλουλίδης θα σημείωση με αυτογκόλ το 4-2.
52' κόρνερ με τον Σπαθή, η μπάλα θα περάσει από επιθετικούς και αμυνόμενους και ο Κρεββατάς με κοντινή προβολή έγραψε το 5-2
66' κούρσα από τα αριστερά και σέντρα του Μαλάκου για το Κρεββατά, που με κεφαλιά ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 6-2, κάνοντας ταυτόχρονα και χατ-τρικ.
Σημαντικό γεγονός η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Γούτσιου μετά τον τραυματισμό του, καθώς και η πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Ρήγα για τον Βαγγέλη Ζηρδέλη. 
Κίτρινη κάρτα για την ομάδα μας δέχθηκε ο Κρεββατάς.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (72' Γούτσος), Βουραζέρης (77' Ζηρδέλης), Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνι, Μιχολίτσης, Μπίκας, Μαλάκος, Ζατσάι, Κρεββατάς (67' Τσίπι).
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Γκίτκος, Κατσούλης, Χουιλουλίδης, Αθανασιάδης (43' Γιώτας), Αργυρόπουλος, Τάσος, Γκελοσάνι, Μουρατίδης (68' Ασλαπάνογλου), Παρσόπουλος, Πέτκος (32' Παπαδόπουλος), Σαρίδης.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"