Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΑΣ : "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ"

 Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο και πάντα αισιόδοξος. 
Ο λόγος για τον Χάρη Μπίκα, που μετρά 63 συμμετοχές και 6 γκολ σε παιχνίδια πρωταθλήματος, τις τρεις τελευταίες σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας. Έχει απουσιάσει δηλαδή μόλις από 10 αγώνες πρωταθλήματος σε όλο αυτό το διάστημα!!
 Συνομιλήσαμε με τον χαρισματικό μέσο (ή επιθετικό χαφ αν προτιμάτε) και οι απαντήσεις του ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες. Δείτε λοιπόν τα όσα δήλωσε στο blogspot του Ρήγα Φεραίου:
 Χάρη σε καλωσορίζω στο blogspot της ομάδας μας. Είναι χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας. 
  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο site προκειμένου να γίνονται γνωστά τα νέα της ομάδας στο ευρύτερο κοινό. 
 Έχεις συνδυάσει την παρουσία σου στον Ρήγα με συνεχόμενες ανόδους και επιτυχίες. Αλήθεια πότε και πως ήρθες στην ομάδα μας;
 Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ η ομάδα έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους και έχει κατακτήσει ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Στην ομάδα ήρθα το 2010,την χρονιά που πέρασα φοιτητής στη Λάρισα και μετά από πρόταση που μου έγινε ήρθα στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου.
 Τι ακριβώς είναι αυτό που σπουδάζεις; Σε πόσο χρόνο θα τελειώσεις την σχολή σου και θα μπορούσε άραγε στο μέλλον να συνδυάσεις ποδόσφαιρο και εργασία; 
 Σπουδάζω λογιστική και χρηματοοικονομική στο ΤΕΙ της Λάρισας και πιστεύω σε ένα-δύο χρόνια να τελειώσω τις σπουδές μου.Σίγουρα αυτό που θα επιδιώξω αργότερα είναι να μπορώ να τα συνδυάζω και τα δύο.Θα ήταν το ιδανικό για μένα! 
  Είσαι από την Ηγουμενίτσα άλλα όλοι πλέον στον Βελεστίνο σε θεωρούμε "δικό μας". Με το χέρι στην καρδιά όμως....Ρήγας ή Θεσπρωτός; Το ξέρεις ότι του χρόνου μπορούν να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι των δύο ομάδων;
  Χαίρομαι γι΄αυτό, άλλωστε και εγώ μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα αισθάνομαι σαν να είμαι από το Βελεστίνο.. Δύσκολη ερώτηση.. Με τον Θεσπρωτό μεγάλωσα αλλά τώρα αγωνίζομαι στον Ρήγα και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα που παίζω.. Σίγουρα το γνωρίζω αυτό και μακάρι να πάνε και οι δύο ομάδες όσο καλύτερα γίνετε.
 Οι μισές ή και παραπάνω ομάδες στην Γ' Εθνική, παλεύουν για την παραμονή. Μετά και τα Κυριακάτικα αποτελέσματα τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα μας;
  Σίγουρα από την αρχή ξέραμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο καθώς έπρεπε ουσιαστικά να κάνουμε πρωταθλητισμό προκειμένου να μείνουμε στη κατηγορία . Πιστεύω ότι και μετά τα κυριακάτικα αποτελέσματα άμα καταφέρουμε και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγιά θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να παραμείνουμε στη Γ εθνική κατηγορία.
 Είσαι ευχαριστημένος με την πορεία του Ρήγα; Θεωρείς ότι η στην φετινή σεζόν έχει γίνει ήδη υπέρβαση ή θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα; 
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές καθώς η ομάδα βρίσκεται εντός του στόχου της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα σε κάποιους αγώνες θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
 Αν είχες την δυνατότητα, τι θα ήθελες να προσθέσεις (ή να αφαιρέσεις) από τον φετινό Ρήγα Φεραίο ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα;
 Πιθανώς αυτό που θα πρόσθετα στην ομάδα μας για να τα πάει ακόμη καλύτερα είναι περισσότερη εμπειρία καθώς έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω της απειρίας των περισσοτέρων μας σε αυτό το επίπεδο.
  Έστω ότι αύριο το πρωί έφευγες για μεταγραφή σε μια άλλη μεγαλύτερη ομάδα και μπορούσες να πάρεις μαζί σου 3 από τους νυν συμπαίκτες σου. Ποιους θα διάλεγες, ώστε να σε βγάλουν "ασπροπρόσωπο" στις θεωρητικά αυξημένες απαιτήσεις; 
Δε θέλω να μιλήσω ονομαστικά αλλά πιστεύω πώς υπάρχουν 3-4 παιδιά ταλαντούχα και σε καλή ηλικία που είναι έτοιμα να κάνουν το βήμα παραπάνω.
 Τα ποδοσφαιρικά όνειρα του Χάρη, μέχρι που φτάνουν; 
 Σίγουρα αυτό που θέλω από το ποδόσφαιρο είναι να μπορώ να αγωνίζομαι σε ένα καλό επίπεδο για πολλά χρόνια έτσι ώστε να μπορώ να το ευχαριστιέμαι κάθε Κυριακή. 
 Χάρη σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και σε εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
 Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή συνέχεια στη προσπάθεια που κάνετε.

Θυμηθείτε το γκολ που πέτυχε ο Χάρης εναντίων της ΑΕΚ, στο μεγάλο φιλικό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"