Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΤΟΝ... "ΑΕΡΑ" ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ !!!!


  Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε τις εξελίξεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις βαθμολογίες κάποιων από τους Ομίλους της Γ” Εθνικής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 
 Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος όλα τα σωματεία υποχρεούνται να συμμετάσχουν, με την ανάλογη ομάδα, στο πρωτάθλημα υποδομών (πρωτάθλημα Ακαδημιών) της ΕΠΣ στην οποία ανήκουν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν
14 σωματεία που ενώ αρχικά δήλωσαν συμμετοχή στην πράξη κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!!!
  Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν πλήρως, ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. απαγορεύεται η συμμετοχή τους , με όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις, στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έως την συμμόρφωσή τους με την παραπάνω υποχρέωσή τους.
  Η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής έχει το δικαίωμα να ζητεί, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, επίσημη ενημέρωση από τις Ε.Π.Σ. για το θέμα». Φαίνεται ότι κάποια σωματεία δεν έχουν συμμορφωθεί με την προκήρυξη και έχει πέσει «καρφωτή».


 Παρακάτω σας παραθέτουμε το αντίστοιχο κείμενο από την προκήρυξη της ΕΠΟ,
ε. Οµάδες Υποδοµής: Όλα τα Σωµατεία υποχρεούνται να συµµετάσχουν, µε την ανάλογη οµάδα, στο Πρωτάθληµα Υποδοµών της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν.
Το Σωµατείο υποχρεούται, πριν την έναρξη του πρωταθλήµατος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. (υπόψη της Επιτροπής Γ΄ Εθνικής) αντίγραφο της ∆ήλωσης Συµµετοχής στο ως άνω πρωτάθληµα.
Σε περίπτωση που δεν συµµετάσχει πλήρως, ενώ έχει δηλώσει συµµετοχή, στα πρωταθλήµατα υποδοµής της Ε.Π.Σ. απαγορεύεται η συµµετοχή του, µε όλες τις προβλεπόµενες κυρώσεις, στους αγώνες πρωταθλήµατος της Γ΄ Εθνικής, έως την συµµόρφωσή του µε την παραπάνω υποχρέωσή του.
Η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής έχει το δικαίωµα να ζητεί, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, επίσηµη ενηµέρωση από τις Ε.Π.Σ. για το θέµα.

Αρχικά υποθέσαμε ότι το όλο θέμα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να γνωρίζουμε όλοι, τι ακριβώς ισχύει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"