Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ - ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

 Στο κρεβάτι του πόνου βρίσκετε από σήμερα το πρωί ο αρχηγός της ομάδας μας. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί με αποτέλεσμα ο Χρήστος Σπαθής να επιλέξει την οριστική λύση της χειρουργικής επέμβασης.
 Από το Ιανουάριο είχε τις ενοχλήσεις αλλά βέβαια ούτε που ήθελε τότε να ακούσει για αποχή ο Χρήστος. Βλέπετε έκαιγε η υπόθεση
ανόδου στην Γ' Εθνική και κάθε ματς ήταν τελικός. Μέτα την λήξη του πρωταθλήματος ακολούθησε μια συντηρητική αγωγή, χωρίς βαριές προπονήσεις και με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια ελπίζοντας ότι σε συνδυασμό με τις φυσιοθεραπείες θα μπορούσε να ξεπεραστεί ο τραυματισμός.
 Τελικά όμως οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα παραμένει και είναι σοβαρό οδηγώντας έτσι τον αρχηγό μας,με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του και τις διοίκησης, στο χειρουργείο. Είναι σίγουρα η πιο επώδυνη αλλά και καλύτερη λύση αφού όχι μόνο αύριο κιόλας αναμένεται να πάρει εξιτήριο αλλά και σε ένα μήνα θα μπορεί να αρχίσει προπονήσεις κανονικά.
 Δηλαδή θα μπορεί να πάρει μέρος κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας μας στις  22 Ιουλίου, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Έτσι και τελικά προτίμησε άμεσα να γίνει η επέμβαση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε γνωστή κλινική της Λάρισας.
 Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας υγιής και αλάνθαστος στην ενδεκάδα της ομάδας μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"