Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  Ξεσηκωμός επικρατεί στην πόλη της Ελασσόνας για τον αγώνα εναντίων της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή.
  Για τον Π.Ο. Ελασσόνας ο αγώνας είναι "ματς χωρίς αύριο" αφού μόνο με νίκη διατηρούν τις ελπίδες του ζωντανές για την νέα Γ΄ Εθνική.
Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες η διοίκηση του ΠΟΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου της στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Π.Ο.Ε. δείχνει να είναι ακόμα στην εντατική αλλά με σημάδια ανάκαμψης. Οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη πήρανε τον πολυπόθητο βαθμό μέσα στον Αμπελώνα! Τα παίζουν όλα για όλα στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή εντός έδρας (Ώρα: 15:00)
Σε παλλαϊκό κάλεσμα η διοίκηση της ομάδας, ζητάει την στήριξη του φίλαθλου κοινού της επαρχίας.
Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικός! Ο Π.Ο.Ε. πήρε την ισοπαλία με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό και βρίσκεται πολύ κοντά στο να κερδίσει την παραμονή εάν καταφέρει να σώσει την παρτίδα στα επόμενα παιχνίδια, βαθμολογικά. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη».

 Σίγουρα κάθε προσπάθεια της διοίκησης του ΠΟΕ να ευαισθητοποίηση τον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας είναι σεβαστή και εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε καλά κάνουν. Μακάρι να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, όπως και σε κάθε ερασιτεχνικό γήπεδο και να χαρεί δύο πολύ καλές ομάδες να προσφέρουν θέαμα.
 Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς, σαν φίλαθλοι του Ρήγα. Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την Γ΄Εθνική αλλά ο κόσμος, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας όσο θα έπρεπε. Όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και ο κάθε ένας από εμάς τους απλούς φιλάθλους κουβαλά τις υποχρεώσεις του, δεν μπορεί να χάθηκε για τους Βελεστινιώτες η αγάπη για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.
Την Κυριακή, που πληροφοριακά ο καιρός προβλέπεται πραγματικά θαυμάσιος, πάρτε την παρέα σας και ελάτε μαζί με την ομάδα μέχρι την Ελασσόνα. Όχι γιατί είναι υποχρέωση μας ή γιατί πάμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Όχι γι'αυτούς τους λόγους, καμία σχέση.
 Ελάτε γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Ελάτε γιατί η προσπάθεια που κάνει είναι πραγματικά δύσκολη και χρειάζεται την βοήθεια μας. Και τέλος ελάτε γιατί στην ομάδα ο κάθε ένας από εμάς σίγουρα έχει κάποιον δικό του να καμαρώσει. Συγγενή ή φίλο. Πάμε Ελασσόνα λοιπόν και από εκεί καρφί για Γ΄Εθνική!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"