Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΠΛΑΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Αντιμέτωπη με την μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στην νέα Γ' Εθνική βρίσκεται πλέον η ομάδα μας. Είμαστε μόλις 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Ρήγας βρίσκετε μέσα στην προνομιούχο 7άδα έχοντας μάλιστα και διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 8η θέση που οδηγεί πίσω  στα τοπικά πρωταθλήματα και που αυτή την στιγμή κατέχει η ομάδα του Π.Ο Ελασσόνας.

 Την Κυριακή 10/3 οι δύο ομάδες κοντράρονται στην έδρα της Ελασσόνας, έτσι εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικός  αγώνας είναι και για τις δύο πλευρές αφού το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει μια κατηγορία ολόκληρη.
 Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, κ. Μπακάλης είδε την περασμένη αγωνιστική την ομάδα μας, αν και με σύνθεση ανάγκης, να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Δομοκού αλλά να λυγίζει εν τέλει κάτω από το βάρος τον ελλείψεων 6 βασικών παικτών και να χάνει χάρη σε ένα όμορφο όσο όμως και τυχερό γκολ.
 Στον αγώνα με την Ελασσόνα ο έμπειρος τεχνικός θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Αρχής γινομένης με τους τιμωρημένους. Μετά από ποινή 2 αγωνιστικών επιστρέφει ο Γιώργος Χατζής (μέσος 11/0) ενώ εξέτισαν την μία αγωνιστική τιμωρίας τους και επιστρέφουν οι Σπαθής Χρήστος (αμυντικός 14/2), Μπακάλης Στέργιος (μέσος 14/0) και Κόκκας Βαλάντης(αμυντικός 13/0).
Επίσης στην διάθεση του θα είναι και οι χαφ Δημήτρης Βογιατζής (7/0), Χατζηαθανάσιου Δημήτριος(5/1) που έλλειπαν ο μεν πρώτος λόγω των υποχρεώσεων του με την σχολή στην οποία φοιτά και ο δε δεύτερος λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια αμφότεροι έχουν χάσει και ένα σεβαστό αριθμό προπονήσεων οπότε είναι στην κρίση του προπονητή τους , να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται και αναλόγως να πράξει.
 Από κει και πέρα ο Δημήτρης Ρηγίνος(επιθετικός 14/2) όπως έδειξε και με την συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Δομοκό, φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς αν και εξακολουθεί να κάνει πρόγραμμα συντήρησης ενώ και ο Σάκης Μπλέτσας (μέσος 9/0) τελικά δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό παρόλο που όλοι ανησύχησαν όταν στο τελευταίο αγώνα χτύπησε στο σχετικό πρόσφατα εγχειρισμένο του γόνατο.
 Στην ομάδα μας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με την έκβαση του κρίσιμου αγώνα. Χωρίς να παρασύρονται από το γεγονός ότι θα αγωνιστούν στην ουσία για δύο αποτελέσματα, κρατούν χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο που έθεσαν από την αρχή του πρωταθλήματος. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"