Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

OI ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ορίστηκαν οι τριπλέτες των διαιτητών για τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Στον αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε, για πρώτη φορά φέτος διαιτητής από τον Πειραιά. Σημειωτέων ότι όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:00

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι ορισμοί:


-ΛΑΜΙΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, Διαιτητής οριστικέ ο κ. Καρυοφύλλης Κωνσταντίνος(φώτο) με βοηθούς του τον κ. Κοτζαμανίδη και τον κ.Σινιοράκη, όλοι τους του συνδέσμου Πειραιώς. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο κ.Λίολιος Γεώργιος από την Λάρισα
-ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΑΙΟΛΟΣ, Διαιτητής ο κ. Μαλλιώρας με βοηθούς τον κ.Τίκα και τον κ. Τακόπουλο, όλοι τους του συνδέσμου Καρδίτσας.
-ΓΡΑΒΙΑ - ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ, Διαιτητής ο κ. Μάγειρας, με βοηθούς του τον κ. Πριόνα και τον κ.Φίλο, όλοι τους από τον σύνδεσμο Εύβοιας.
-ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, Διαιτητής ο κ. Μαλούτας Δημ. με βοηθούς τους κ. Καραγκιζόπουλο και Μαλουτα Χρ., όλοι τους του συνδέσμου Ημαθίας.
-ΠΥΡΓΕΤΟΣ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Διαιτητής ο κ. Βρέσκας με βοηθούς του τους κ.Κελεσίδη και τον κ.Χρυσάνη, όλοι τους του συνδέσμου Ημαθίας.
Ρεπό έχει το ΛΕΟΝΤΑΡΙ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"