Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΠΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

  Η τελευταία πράξη της επικύρωσης της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών και της εφαρμογής της θα πέσει την Παρασκευή στο ΔΣ της ΕΠΟ.
  Μοναδικό θέμα στη συνεδρίαση της ΕΠΟ θα είναι η τελική έγκριση του σχεδίου αναδιάρθρωσης που θα αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας από την προσεχή αγωνιστική περίοδο. 


  Οι συμπληρωματικές προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα είναι έτοιμες, όπως και η προκήρυξη για τους αγώνες μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη νέα κατηγορία, που θα ονομάζεται πλέον Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.
  Μάλιστα, μετά το τέλος της συνεδρίασης, θα δημοσιοποιηθούν από την ΕΠΟ, τόσο η συμπληρωματική προκήρυξη για τη Δ’ Εθνική, που θα ορίζει ρητά, πόσες ομάδες από κάθε όμιλο θα ανέβουν στη νέα κατηγορία και πόσες θα υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, όσο και την προκήρυξη για τα μπαράζ ανόδου.
  Οι αντιρρήσεις και οι καθυστερήσεις της Football League για το πλάνο δεν επηρεάζουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ, καθώς υπάρχει η βούληση να προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης, το οποίο έχει τεθεί προς συζήτηση από τα μέσα Οκτωβρίου.
Δείτε το αναλυτικό πλάνο της αναδιάρθρωσης στο σχετικό ΘΕΜΑ
πηγή: onsports.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"