Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ:"ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ"

 Η επίτευξη του στόχου της παραμονής ήταν μιας πρώτης τάξεως αφορμή για τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ.Καλόγηρο Στέργιο, να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του.
 Ο Γιώργος Πέγιος μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας "Θεσσαλία" δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
 Δείτε όσα δήλωσε ο κ.Καλόγηρος για τον Ρήγας μας αλλά και για το μέλλον της ομάδας:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι πετύχαμε σε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς, τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και στον οργανωτικό. Αγωνιστικά η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρυσι είχαμε σωθεί στο τελευταίο παιχνίδι και φέτος τα καταφέραμε αρκετά νωρίτερα. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και ήδη εξασφαλίσαμε μαθηματικά την παραμονή μας.
Παράλληλα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε. Πετύχαμε σημαντικές νίκες, ενώ ακόμη και στα ματς που χάσαμε δυσκολέψαμε αφάνταστα τους αντιπάλους μας.
Σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή μας, του Λάκη Μπακάλη, που έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Οι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε σχέση με πέρυσι έδωσαν το κάτι παραπάνω, όντας πιο έμπειροι.
Οργανωτικά ήμασταν επίσης ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Οι συνεργάτες μου στη διοίκηση λειτούργησαν άψογα στο πόστο που είχε ο καθένας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνω και στον επίτιμο πρόεδρό μας, τον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο. Η βοήθειά του είναι πολύ σημαντική για μας. Ο κ. Μακρόπουλος ενημερώνεται για την πορεία του Ρήγα και είμαι βέβαιος ότι έχει χαρεί πάρα πολύ για την φετινή μας επιτυχία».
 Σύμφωνα με τον πρόεδρό του Ρήγα, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όσους την αγαπούν: «Ο Ρήγας Φεραίος έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις για να εκπροσωπεί για πολλά χρόνια το Βελεστίνο σε Εθνική κατηγορία, κάνοντας υπερήφανους όλους εκείνους που νοιάζονται και αγαπούν τον ιστορικό μας σύλλογο.
Διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή και ικανούς ποδοσφαιριστές που συν τοις άλλοις παίζουν και για τη φανέλα μια και στην πλειοψηφία τους κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Αγαπούν την ομάδα και το έχουν αποδείξει αυτό.
Έχοντας αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία και πάντα με τη στήριξη της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου, θεωρώ ότι θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν ακόμη αγωνιζόμασταν στο τοπικό πρωτάθλημα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"