Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΡΗΓΑΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ, ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Συνήθεια έγιναν φέτος στο Ρήγα Φεραίο οι... αγχωτικές προκρίσεις στο κύπελλο Ερασιτεχνών. Σήμερα οι Βελεστινιώτες έλυσαν τις διαφορές τους με τη Σκιάθο στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και πέρασαν στους «4» του κυπέλλου για 6η συνεχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα ο Ρήγας κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι, ενώ στην κανονική διάρκεια του ματς και την παράταση οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 12ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ. Ο Κόκκας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πάσχος που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Παπάρα. Η Σκιάθος στο 67' ισοφάρισε με τον Αποστολίδη, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες από τον Γούτσο και τον Αποστολίδη και βγαίνοντας μόνος του στην επίθεση ισοφάρισε 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90', ούτε και στον έξτρα χρόνο, παρότι η Σκιάθος από το 85' έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκίνη με 2η κίτρινη κάρτα κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Η σειρά των πέναλτι
0-0 Τσάγγαρης (δοκάρι)
1-0 Σπαθής
1-1 Γκάγκας
2-1 Βουραζέρης
2-2 Καμπουρέλης
3-2 Μπλέτσας
3-2 Αποστολίδης (απέκρουσε ο Τσουμπέκος)
4-2 Μπίκας
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Κόκκας (70' Σπαθής), Γουτούλης, Γούτσος, Βουραζέρης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βογιατζής (65' Μπίκας), Χατζής, Πάσχος (73' Πάσχος), Ρηγίνος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Πρίφτι (80' Ντάμτσιος), Γκάγκας, Καμπουρέλης, Ναλμπάντης, Γκίνης, Αποστολίδης, Μουτζούρης, Λαναράς, Ντερβίσι, Τσάγκαρης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"