Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ομάδα μας  πέρα από την νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό και αυτό τονίζεται σε όλες τις ιστοσελίδες, ενώ δεν παραλείπουν να αναφέρουν την επιστροφή του Γ. Μιχολίτση  αλλά αυτή την φορά την απουσία του Σ.Μπλέτσα.
Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα:

Για αγώνα καθοριστικής σημασία κάνει λόγο η goalpost.gr και σε θέμα με τίτλο "Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ρήγας" αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "Αγώνα καθοριστικής σημασίας δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής και για τον 4ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Αμπελωνιακό στο στάδιο του Βελεστίνου και χρειάζονται πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, καθώς τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στο παιχνίδι με την Ελασσόνα.(Δείτε εδώ όλο το ΑΡΘΡΟ)
Στο ίδιο μήκος κύματος και η magnesiasports.gr που τονίζει όμως ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες/.
"Η κρισιμότητα της αναμέτρησης φαίνεται από τη βαθμολογική θέση των δύο μονομάχων. Όγδοος ο Ρήγας Φεραίος με 14 πόντους, ένατος ο Αμπελωνιακός με 13. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟΚ που ήταν το δεύτερο 0-0 στη σειρά , ενώ ο σύλλογος της Λάρισας κέρδισε 4-2 τον Αχιλλέα Δομοκού την περασμένη εβδομάδα με ανατροπή στο σκορ." ( δείτε ΕΔΩ όλο το θέμα).
Τέλος το mycitynet.gr μιλά για "Σημαντικό αγώνα για την περαιτέρω πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δίνει σήμερα στις 3 μ.μ Ο Ρήγας Φεραίος στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Αμπελωνιακό
θέλει να γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αφού χρειάζεται πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα για να βελτιώσει και τη θέση του και να βρεθεί ξανά στην πρώτη προνομιούχο επτάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στη Γ’ Εθνική"(μπορείτε να δέιτε ΕΔΩ όλο το άρθο)
Σας υπενθυμίζουμε ότι στην κρισιμότητα του σημερινού αγώνα είχαν σταθεί με δηλώσεις τους τόσο ο προπονητής μας Λ.Μπακάλης όσο και ο πορτιέρο της ομάδας μας Β. Τσουμπέκος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"