Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ

  Στα μαλακά θα λέγαμε έπεσε η Λαμία, αφού για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο. 
 Ανάλογα με το μέγεθος των επεισοδίων μπορούμε να πούμε ότι το πρόστιμο είναι το μικρότερο "κακό" για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:
"Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους από το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΠΑΣ Λαμία 1964 και τον Απόστολο Παπανικολάου και επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ και στον Απόστολο Παπανικολάου χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Λαμία-Ρήγας Φεραίος, 29/9/2013)."

Επίσης η ΚΕΔ με ανακοίνωση της πληροφορεί ότι προχώρησε σε αντικατάσταση ενός επόπτη σε αγώνα του 3ου ομίλου για την Κυριακή 27/10.
"Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Πυργετός Λάρισας-Αχιλλέας Δομοκού (27/10/2013) αντικαθίσταται ο βοηθός Τριάντος Χρήστος (ΕΠΣ Θεσσαλίας) από τον Τίκα Δημήτριο (ΕΠΣ Καρδίτσας)."
πηγή: www.onsports.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"