Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ"

Μιλώντας στη «Θεσσαλία» και στον Γιώργο Πέγιο ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γιώργος Καλόγηρος επεσήμανε τη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα της διοίκησης και τόνισε ότι : «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»., καταλήγοντας πως  ότι η ομάδα έχει τη δυναμική να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το Βελεστίνο σε Πανελλαδικό επίπεδο:
 «Μετά τη δεύτερη γενική συνέλευση του συλλόγου που είχε αποδειχθεί άκαρπη, δύο
-τρία μέλη της απερχόμενης διοίκησης και ορισμένοι ακόμη επιχειρηματίες από την περιοχή του Βελεστίνου, συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κάνουμε μία κίνηση για νέο διοικητικό σχήμα. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε.  Από την περασμένη Δευτέρα ο Ρήγας έχει Δ.Σ., που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω πιο ισχυρό από το περσινό διότι αποτελείται από ένα κράμα παλαιών παραγόντων με την απαραίτητη εμπειρία και νέων με μεγάλη διάθεση για προσφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου τους. 
 Έχουμε τη θέληση να πετύχουμε κάτι καλό, ώστε ο Ρήγας Φεραίος να πρωταγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία και να συνεχίσει να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το Βελεστίνο σε όλη την Ελλάδα. 
 Εδώ θέλω να επαναλάβω ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη όλων των φιλάθλων της περιοχής, που δεν είναι μόνο ηθική, αλλά και οικονομική. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα για την αγαπημένη μας ομάδα». 
 «Από τη στιγμή που συγκροτηθήκαμε σε σώμα, πρώτο μας μέλημα ήταν η παραμονή του προπονητή και των παικτών του βασικού κορμού. Ήδη συμφωνήσαμε με τον κ. Μπακάλη, αλλά και με τρεις από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Βουραζέρη, Χατζή και Σπαθή. Φυσικά έπεται συνέχεια, ενώ εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι κανείς παίκτης μας δεν έχει φύγει. Έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα, αλλά ως τώρα ουδείς ήλθε να πάρει δελτίο. Αν προκύψει τέτοιο ζήτημα θα το συζητήσουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"