Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

  Στην πρώτη προπόνηση μιας ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, δύο πράγματα κλέβουν πάντα την παράσταση.
 Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και οι δηλώσεις των παικτών. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σας τα έχουμε ήδη παρουσιάσει. Έτσι σειρά έχουν σήμερα να σας παρουσιάσουμε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας, όπως αυτές έγιναν
στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο και στην εφημερίδα Θεσσαλία.

Λ. Μπακάλης: Να τιμήσουμε το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης τόνισε στη «Θ» ότι «όπλα» της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι η διάθεση και η ενέργεια που θα βγάζουν σε κάθε αγώνα οι ποδοσφαιριστές, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι οι «κυανόλευκοι» θα τιμήσουν και φέτος το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο:

«Ξεκινά για μας μία χρονιά αρκετά δύσκολη, αλλά και γεμάτη με νέες προκλήσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε πολλά, ίσως περισσότερα από ότι θα περίμενε κανείς. Αρχικά κάναμε το νταμπλ στην ΕΠΣΘ και ανεβήκαμε στη Δ’ Εθνική, ενώ πέρυσι καταφέραμε να πανηγυρίσουμε νέα άνοδο και πλέον να ανήκουμε στη Γ’ Εθνική.Εδώ γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες, που οι περισσότερες διαθέτουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία από τα προηγούμενα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά ακόμη και της Σούπερ Λιγκ. Θα έλεγα ότι η φετινή Γ’ Εθνική είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερη της περσινής Δ’ Εθνικής στην οποία λάβαμε μέρος.Εμείς, ότι πετύχαμε το πετύχαμε στηριζόμενοι σε παιδιά από την περιοχή ηλικίας 20 ετών περίπου με πλούσιο ταλέντο, όρεξη για σκληρή δουλειά και πάνω από όλα αγάπη για τον Ρήγα Φεραίο. Αυτή την πετυχημένη συνταγή δεν θελήσαμε να την αλλάξουμε. Γι’ αυτό και οι προσθήκες στο ρόστερ είναι λίγες και καλές με ποδοσφαιριστές που θεωρούμε ότι ταιριάζουν στο στυλ της ομάδας. Εξάλλου, θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα του Βελεστίνου, αλλά και γενικότερα της Μαγνησίας.Πιστεύω ότι κύριο χαρακτηριστικό του Ρήγα και στη νέα χρονιά θα είναι η ορμή, η διάθεση και η ενέργεια που θα βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Από κει και πέρα ευελπιστώ ότι θα τιμήσουμε ξανά το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία».

Αισιόδοξοι οι ποδοσφαιριστές.Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα εμφανίστηκαν με μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά κατά την περίοδο της προετοιμασίας, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή. Παράλληλα δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για μία ακόμη πετυχημένη σεζόν. Η «Θ» μίλησε με ορισμένους παίκτες και συγκεκριμένα με τον τερματοφύλακα Βασίλη Τσουμπέκο, τον επιθετικό και περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιώργο Μιχολίτση, τον μέσο Στέργιο Μπακάλη, που είναι ένας εκ των αρχηγών του Ρήγα, αλλά και τον Αλέκο Κουβελά, ένα από τα αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Βασίλης Τσουμπέκος:«Ο Ρήγας Φεραίος ήταν και παραμένει μία αγαπημένη οικογένεια. Το κλίμα είναι άριστο. Οι παίκτες είμαστε όλοι φίλοι και η διοίκηση βρίσκεται κοντά μας. Αυτό σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας, αποτελούν τα βασικά στοιχεία των επιτυχιών που σημειώσαμε την τελευταία διετία.Θεωρώ πως το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Η Γ’ Εθνική θα είναι μία δύσκολη κατηγορία, αλλά και εμείς είμαστε ενισχυμένοι με τις προσθήκες που έγιναν και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε σε αυτήν. Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε ξανά υπερήφανο τον κόσμο του Βελεστίνου».
Γιώργος Μιχολίτσης: «Αρχίζει μία νέα περίοδος για τον Ρήγα Φεραίο. Πλέον ανήκουμε στη Γ’ Εθνική και γνωρίζουμε ότι οι υποχρεώσεις μας θα είναι αυξημένες. Ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να πετύχουμε το στόχο της παραμονής και να κάνουμε το Βελεστίνο να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Στην προσπάθειά μας αυτή πιστεύω ότι θα έχουμε την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας που με τις εκδηλώσεις τους σε κάθε ματς μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την περίοδο της προετοιμασίας, εμείς οι ποδοσφαιριστές καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας».
Στέργιος Μπακάλης: «Ο στόχος που έχουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στη νέα Γ’ Εθνική, που περιμένουμε να είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με τη Δ’ Εθνική. Εμείς, εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως τα δύο τελευταία χρόνια που έφεραν ισάριθμες ανόδους και να έχουμε υπομονή. Ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος, ενώ ήλθαν στην ομάδα και ορισμένοι παίκτες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν σημαντικά. Ελπίζω ότι θα έχουμε μία ακόμη πετυχημένη σεζόν κάνοντας αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».
Αλέκος Κουβελάς: «Ήρθα στον Ρήγα Φεραίο διότι είναι μία ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Οι άνθρωποι του με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους.Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι δύσκολο. Πρόκειται για έναν πραγματικό «μαραθώνιο» στον οποίο θα αντέξουν οι ομάδες με διάρκεια στην απόδοσή τους. Μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε καλό κλίμα, όπως γνωρίζω ότι υπάρχει στον Ρήγα και από κει και πέρα ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"