Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ: " ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ"

  Είναι η πιο σταθερή αξία στη μεσαία γραμμή του Ρήγα Φεραίου τα τελευταία χρόνια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και φέτος.
  Ο Γιώργος Χατζής, παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα του Βελεστίνου, μίλησε στο sport7 και στον Χρήστο Θανασούλη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Μαχητή Τερψιθέας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι το πάθος και το γρήγορο γκολ είναι τα απαραίτητα στοιχεία, για να έρθει η νίκη, που είναι και το ζητούμενο μετά την ήττα με 4-2 στη Νάουσα.
Αναλυτικά ο Γιώργος Χατζής στο sport 7 δήλωσε:
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Μαχητή
«Αναμφίβολα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να ψάξουμε για ένα γρήγορο γκολ, για να μας φύγει το άγχος. Απαραίτητο είναι να βγάλουμε μέσα στον αγώνα περισσότερο πάθος και δύναμη, κάτι που δεν είχαμε στο ματς με τη Νάουσα, καθώς και να μην αφήσουμε στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό τα περιθώρια να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Από την πλευρά μας είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη».

Για τη δήλωση του προπονητή του Λ. Μπακάλη στο sport7 χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες του πήγαν λίγο ….light στη Νάουσα:
«Αυτό ισχύει. Χάσαμε κατά κράτος όλες σχεδόν τις μονομαχίες. Ακόμη και καλή να είναι μία ομάδα, όταν χάνει τις περισσότερες μονομαχίες, δύσκολα ελπίζει σε κάτι καλό, πόσο μάλλον εμείς που δεν ήμασταν τόσο καλοί».

Για την εικόνα που έχουν διαμορφώσει για τον Μαχητή:
«Είναι μία ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα, την οποία αντιμετωπίσαμε σε φιλικό το καλοκαίρι. Έχουμε μία εικόνα γι’ αυτούς, αλλά είναι φυσικό από τότε να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε κάποιους παίκτες, όπως είναι ο Μαλάκος και ο Νικούλης καθώς και στον Μάτο και τον Βολιώτη Κρεβατά, που είναι γνωστός σε όλους μας. Επίσης θα πρέπει να μη δίνουμε στους αντιπάλους εύκολα φάουλ γύρω από την περιοχή μας , διότι και ο Μαλάκος και ο Νικούλης είναι χαρισματικοί με πολύ καλά πόδια».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"