Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

NIKO ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΕΣΥ SUPER STAR !!!!

 Πως να μην είναι το πρόσωπο των ημερών. Θαυμάσια εμφάνιση, πανέμορφο γκολ και νίκη χρυσάφι για την ομάδα μας απέναντι στην Λαμία.  Στον Κυριακάτικο αγώνα ο Νίκος έκανε δύο δουλείες. Αμυντικά σταματούσε όποια προσπάθεια επιχειρούσαν οι παίκτες της Λαμίας. Επιθετικά ανέλαβε να σκοράρει και να μας χαρίσει την νίκη.
 Σε διπλό ταμπλό λοιπόν η εμφάνιση του Νικόλα, σε διπλό ταμπλό και οι .....δηλώσεις του που φιλοξενούνται σήμερα τόσο στον Ταχυδρόμο όσο και στην Θεσσαλία. Ας τον απολαύσουμε λοιπόν ακόμα μία φορά στα όσα λέει:

Μιλώντας στον Κωνσταντίνο Ματή και την εφημερίδα "Ταχυδρόμο", ο Νίκος δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Όλη την εβδομάδα είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν μας φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο και το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο της εικόνας μας. Έτσι, όλοι οι παίκτες είχαμε πεισμώσει, το είχαμε στο μυαλό μας και θέλαμε πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα χρυσό τρίποντο για εμάς και συνεχίζουμε».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Χαλκίδα και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Μία νίκη στο παιχνίδι με τη Χαλκίδα ισοδυναμεί με 6 πόντους, μιας και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι. Δουλέψαμε πολύ το τελευταίο διάστημα, καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε ακόμη και σε δύσκολες έδρες και συνεχίζουμε προς το στόχο μας. Το θετικό είναι ότι η ομάδα μας απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που συνυπάρχουν τα τελευταία τρία χρόνια και έχουν φτάσει τον Ρήγα σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε περάσει ξανά δύσκολες στιγμές και όσα συμβαίνουν φέτος δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για ‘μας. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Στον Γιώργο Πέγιο και στην εφημερίδα "Θεσσαλία", σχολίασε:
«Όλη την περασμένη εβδομάδα είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο παιχνίδι με τη Λαμία. Πέραν του ότι ήταν κρίσιμο βαθμολογικά, μας είχαν πεισμώσει και τα γεγονότα στον αγώνα του α’ γύρου. Δεν μας είχαν φερθεί καθόλου καλά, ενώ υποχρεωθήκαμε σε ήττα από ένα ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Θέλαμε πάρα πολύ την Κυριακή να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα που γνωρίζαμε ότι είναι πολύ δυνατή. Νομίζω ότι αυτή η θέληση μας έδωσε τελικά κάτι παραπάνω: Ένα χρυσό «τρίποντο». Όσο για το γκολ που πέτυχε μας είπε: «Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και όπως κυλούσε πίστευα ότι θα κριθεί από κάποια «στημένη» φάση. Όταν κερδίσαμε το κόρνερ και είδα ότι θα το χτυπούσε ο Σπαθής κατάλαβα ότι πρέπει να κατευθυνθώ προς το πρώτο δοκάρι διότι εκεί συνήθως στέλνει τη μπάλα. Έτσι συνέβη και ευτυχώς κατάφερα να πάρω την κεφαλιά και να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Φυσικά, η χαρά μας εκείνη τη στιγμή ήταν απερίγραπτη».
 Ο Ρήγας Φεραίος μετρά τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και αυτό δεν είναι τυχαίο σύμφωνα με τον Νίκο Βουραζέρη: «Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Αμπελωνιακό συζητήσαμε όλοι μαζί για να βρούμε τι έφταιγε. Κάπου, λοιπόν, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πλέον κοιτάμε πρώτα το αποτέλεσμα και παίζουμε με περισσότερη δύναμη. Στον αγωνιστικό χώρο βγάζουμε περισσότερο πάθος και αυτό είναι που μας δίνει τους βαθμούς». Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι των «κυανολεύκων», αυτό με τη Χαλκίδα εκτός έδρας: «Με τη Χαλκίδα έχουμε τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής. Οπότε ο αγώνας μαζί της ουσιαστικά μετρά για… έξι πόντους. Το θετικό είναι ότι θα αγωνιστούμε με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Λαμίας και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"