Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!

 Το σύνθημα για τον αυριανό μεγάλο τελικό έδωσαν σε σχετική συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας μας Λακης Μπακάλης και ο εκπροσωπών τους ποδοσφαιριστές μας, Γιώργος Αλεξίου.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Λάκης Μπακάλης: «Θέλω να ξεκινήσω με ευχές προς τους δύο Γιωργάδες (σ.σ. τον Πέγιο και τον Μαστρογιάννη) για καλή ανάρρωση. Ο Γιώργος Πέγιος είναι ο ρεπόρτερ της ομάδας μας χρόνια και ένα από τα αγαπημένα μας παιδιά.
Αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής εννέα χρόνια στην ομάδα του Ρήγα και άλλα εννέα στην ομάδα της Νίκης. Ήμουν προπονητής ενάμιση χρόνο στη Νίκη Βόλου και δεκαπέντε στον Ρήγα Φεραίο. Τριάντα πέντε χρόνια από τη ζωή μου είναι συνδεδεμένα με αυτές τις ομάδες. Την πρώτη φορά που μπήκα στο ''Παντελής Μαγουλάς'' ήταν δύσκολη μέρα για εμένα, αλλά τώρα το ξεπέρασα. Ο κόσμος χειροκρότησε και τις δύο ομάδες και θέλω και αύριο να γίνει το ίδιο. Θέλω να γίνει ένα καλό και ευχάριστο παιχνίδι για τον κόσμο. Έχουν ποιότητα και οι δύο ομάδες.
Η δική μας ομάδα είναι πολύ καλή αγωνιστικά αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται τόσο από τις εμφανίσεις της, όσο και από τη βαθμολογική της συγκομιδή. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα η Νίκη και προέρχεται μάλιστα και από ένα ''διπλό'' στην Κατερίνη με 2-1 επί του Πιερικού. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά, έχουμε και εμείς πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εύχομαι και θέλω να πάρω το Κύπελλο».
 
Γιώργος Αλεξίου: «Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Κοντράρονται δύο ιστορικές ομάδες. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι ποιοτικό, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και εμείς, οι παίκτες. Προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε για τέτοια παιχνίδια και είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά να το χαρούν. Από την πλευρά μας δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, ο οποίος είναι πολύς σημαντικός και για εμάς τους ίδιους. Ελπίζω στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"