Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-1

  Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα μας, που κατάφερε (χθες Κυριακή) και επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Γρεβενά.
 Στημένος άψογα από τον προπονητή μας Λάκη Μπακάλη, ο Ρήγας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους και
τρέχοντας ασταμάτητα επί 90 λεπτά.
 Το σκορ θα μπορούσε άνετα να ήταν μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί της ομάδας μας ήταν λίγο πιο προσεχτικοί ενώ και ο Απόστολος Κεφαλάς κατέγραψε στο ενεργητικό του μια εντυπωσιακή επέμβαση, ¨κόβοντας" τα φτερά των γηπεδούχων.
Το φιλμ του αγώνα:
17' Ωραίο άνοιγμα του Σπαθή για τον Τσίπη, από τα αριστερά, αυτός θα ξεφύγει από τον αντίπαλο του και θα σεντράρει για τον Κρεββατά που θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα όμως θα κοντράρει στα σώματα των αυξανομένων.
33' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Χατζή (φωτογραφία) η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος μπροστά σε ένα όμιλο παικτών που δεν θα την προλάβουν και με υπερένταση θα διώξει ο Κοσμίδης σε κόρνερ.
35' νέο φάουλ από τα αριστερά , πάλι με τον Χατζή, αυτή την φορά ο Κρεββατάς θα πιάσει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και θα κάνει το 0-1.
51' δυνατό σουτ του Χατζή θα βρε σε ετοιμότητα τον Κοσμίδη
56' ωραίο σου από τον Δούμα, η μπάλα θα περάσει άουτ.
65' πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Χατζή, που είδε τον τερματοφύλακα έξω από τα δοκάρια του και προσπάθησε να τον "¨κρεμάσει". με την μπάλα να περνά άουτ, ακουμπώντας το οριζόντιο δοκάρι.
69' σουτ του Τσίπη θα περάσει ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
78' σουτ-κεραυνός του Τζερεμέ θα διώξει πολύ δύσκολα και εντυπωσιακά ο Κεφαλάς σε κόρνερ. Ο πορτιέρο του Ρήγα στην κυριολεξία εκτινάχθηκε στην δεξιά συμβολή των δοκών δείχνοντας τα αντανακλαστικά του.

Κίτρινη κάρτα για την ομάδα μας αντίκρισε ο Ναουμίδης. Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Τραυλός, Δημητριάδης (55' λ.τρ. Παπακώστας), Κυριακίδης, Τσιάτσιος, Στεργιανός, Χαραλαμπίδης, Κουτσομήτρος (46' Κιοσέογλου), Τζερεμές, Ιγκλέσιας (46' Δούμας).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (74' Μαλάκος), Κρεββατάς (80' Μπίκας), Ζενούνι, Κεμάλι (86' Μιχολίτσης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"