Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-1, ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

  Μια πολύ όμορφη προσπάθεια, που  αξίζει να βρει μιμητές και υποστηρικτές, είχαμε την χαρά να δούμε να πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.
 Ρήγας Φεραίος και Νίκη Βόλου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μόνο σκοπό την
στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο ¨" ΦΛΟΓΑ".
Στο αγωνιστικό κομμάτι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νίκης Βόλου με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Αργύρη στο 65' Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο ,ενώ για τον Ρήγα Φεραίο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την συνολικά πολύ καλή εικόνα που έδειξε η ομάδας αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και πως τους αντιπάλους χωρίζουν δύο κατηγορίες.
28' Απευθείας φάουλ με τον Σπαθή, διώχνει δύσκολα ο Ταμπάκης σε κόρνερ
29' Το κόρνερ εκτελείται γρήγορα ο Ρολάντ θα γυρίσει με κεφαλιά την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Ίβενς δεν διώχνει σωστά με αποτέλεσμα ο Σπαθής να πιάσει νέο σουτ που θα αποκρούσει σταθερά αυτή την φορά ο Ταμπάκης
44' Ατομική ενέργεια από τα δεξιά του Γουτούλη, που ξεφεύγει από δύο αντιπάλους θα σουτάρει αλλά η μπάλα περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
55' σουτ του Λαουξ από 35 μέτρα περίπου, διώχνει εντυπωσιακά ο Τσουμπέκος.
57' σουτ του Γιαννιτσάνη περνά ελάχιστα άουτ
65' με κοντινή κεφαλιά ο Αργύρης κάνει το 0-1 ύστερα από σέντρα του Μουζακίδη.
77' σουτ του Σραμπολσίεφ, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσουμπέκο.
82' ο Μέτσε εκτελεί κόρνερ, ο Λαουξ θα πιάσει το σουτ, στην πορεία της μπάλας θα παρέμβει ο Κορέτα που θα πιάσει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Γουτούλης (46' Μπίκας), Βουραζέρης, Σπαθής(76' Γκάμπας), Γούτσιος, Αλεξίου(73' Καψιώχας), Χατζής, Κεμάλι (46' Χατζηαθανασίου), Ρηγίνης(46' Γάρος), Ζενούνι(46' Μπακάλης), Τσίπι (46' Μιχολίτσης)
Νίκη Βόλου : Ταμπάκης, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (46' Σωτηράκος), Ίβενς (65' Αργύρης), Μαχλελής, Αναστασόπουλος (46' Λάουξ), Μέτσε, Νηκλητσιώτης(46' Κορέτα), Γιαννιτσάνης, Σκούρτης (46' Σταμπολζίεφ)

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"