Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ Ο κ.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Δίπλα στον αγαπημένο του ΑΣ Ρήγα Φεραίο είχε την ευκαιρία να βρεθεί για ακόμα μία φορά ο κ.Αχιλλέας Μακρόπουλος. Ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας βρίσκεται για λίγες μέρες στον Βόλο με σκοπό να επισκεφτεί αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και φυσικά να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας μας.
  Χθες (13/7) τα μέλη της διοίκησης του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Καλόγηρο Στέργιο είδαν παρέα με τον κ. Μακρόπουλο
τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε γνωστή καφετέρια στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.
 Το παρών έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Δήμου μας ο κ.Νασίκας Δημήτριος, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο μας και εκφράζοντας προσωπικούς προβληματισμούς του και ανησυχίες για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στον Δήμο μας.  Φυσικά η κουβέντα περιελάμβανε πολλά και διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα από στοιχήματα για τον πιθανό νικητή του Μουντιάλ μέχρι την πορεία του ΑΣ Ρήγα Φεραίου ενώ δόθηκε νέο ραντεβού για σήμερα το βράδυ μεταξύ των κ.Μακρόπουλο και κ.Καλόγερου όπου το παρών θα δώσει και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου μας κ.Αλεξίου Άγγελος.
 Σκοπός της σημερινής (14/7)  συνάντησης είναι η πλήρης ενημέρωση του κ.Μακρόπουλου για όλα τα θέματα του ΑΣ Ρήγα Φεραίου και οι δρομολόγηση εξελίξεων σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"