Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΜΕΧΡΙ 11/8 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

 Εν μέσω τρομακτικών δυσκολιών και εμποδίων, που προκύπτουν από τη γενικότερη κατάσταση της χώρας αλλά και τους κλυδωνισμούς των τελευταίων ημερών στο εσωτερικό της ΕΠΟ, επιχειρούν τα στελέχη της να σχεδιάσουν το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα σωματεία μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 
 Για χθες (Πέμπτη) ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του Μιχάλη Τζανόπουλου με τονΓιώργο Σαρρή, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των αρχικών προθέσεων προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος θα δώσει στη συνέχεια τις απαιτούμενες εγκρίσεις.
Μία από τις σκέψεις του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι να οριστεί η πρεμιέρα νωρίτερα από πέρσι και όλα δείχνουν πως το σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου διατηρεί το προβάδισμα.
 Το έτερο ζήτημα που αφορά σε ημερομηνίες, είναι εκείνο των δηλώσεων συμμετοχών. ΟΜιχάλης Τζανόπουλος προσανατολίζεται στην 11η Αυγούστου (Δευτέρα) ως καταληκτική ημερομηνία στις δηλώσεις που θα πρέπει να υποβάλλουν τα σωματεία, τα οποία θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε αυτό το πανελλήνιο, ερασιτεχνικού χαρακτήρα, πρωτάθλημα. Το μόνο που απομένει, βέβαια, είναι να ''ανάψει το πράσινο φως'' κι ο Γιώργος Σαρρής. Ήδη, πάντως, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής συμμετοχής, για όποιες ομάδες είναι... αποφασισμένες!
 Όλα αυτά και... ακόμα περισσότερα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του προέδρου της Επτιροπής με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"