Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

  Πραγματοποιήθηκε χθες 11/6 η ετήσια γενική συνέλευση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου. Σε αυτή ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη των μελών του  συλλόγου προς τη διοίκηση του κ. Στέργιου Καλόγηρου, ενώ έγινε και ο απολογισμός μίας άκρως επιτυχημένης χρονιάς.
    Κύριος ομιλητής στη συνέλευση των μελών του συλλόγου ήταν ο πρόεδρος κ. Στέργιος Καλόγηρος που ανέλυσε
τον διοικητικό και τον αγωνιστικό απολογισμό αναφέροντας ότι ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε όλους τους στόχους που είχε θέσει πέρυσι το καλοκαίρι. Φυσικά ο μεγαλύτερος ήταν η παραμονή της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα στηρίχθηκε σε νέα παιδιά από την κωμόπολη του Βελεστίνου και τις γύρω περιοχές και με σχετικά χαμηλό προϋπολογισμό παρέμεινε στην κατηγορία αποδεικνύοντας ότι τα χρήματα δεν κάνουν τις ομάδες.
  Όπως ήταν λογικό απένειμε τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν και κυρίως στους πρωταγωνιστές, δηλαδή τον προπονητή Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Καλόγηρος τόνισε ακόμη ότι αναδείχθηκαν μέσα από την ομάδα πολλά ταλέντα από την περιοχή, ενώ εξήρε και το σημαντικό έργο που έγινε στην Ακαδημία του συλλόγου.
  Ο οικονομικός απολογισμός του Ρήγα έγινε από τον ταμία κ. Γιάννη Γάρο, ο οποίος ανέλυσε τα έσοδα και τα έξοδα της χρονιάς επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν χρωστά πουθενά ούτε ένα ευρώ.
 Από κει και πέρα τα μέλη ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα μέλη του Δ.Σ. Ωστόσο, από τους 17 της διοίκησης, έξι αποφάσισαν να μη συνεχίσουν για διαφόρους λόγους, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Στο Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Στέργιος Καλόγηρος, Γιώργος Παπαδάμ, Γιάννης Γάρος, Βαγγέλης Περδίκης, Βαγγέλης Σανίδας, Σπύρος Πάτας, Γιώργος Σταύρου, Δήμητρα Ντόντου, Γιώργος Καρτσώνας, Άγγελος Αλεξίου, Παναγιώτης Αραμπατζής.
 Τα μέλη του συλλόγου εξουσιοδότησαν τη διοίκηση να προσθέσει νέα μέλη στο Δ.Σ., εφόσον βρεθούν τα κατάλληλα άτομα με όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα του τόπου τους.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"