Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

Μερικές σημαντικές αλλαγές έχει ο νέος κανονισμός αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014-2015 που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
 Συγκεκριμένα, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπορούν να
εγγράφονται-μετεγγράφονται μόνο σε 3 ερασιτεχνικά σωματεία κατά τη διάρκεια της περιόδου από την 1η Ιουλίου έως την 30ή Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ποδοσφαιριστής δύναται να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες μόνο για δύο σωματεία.
Μέχρι τώρα, ένας ποδοσφαιριστής μπορούσε να παίξει μόνο σε μια ομάδα, δηλαδή εάν πήγαινε σε κάποιο σύλλογο το καλοκαίρι, μετά δεν είχε δυνατότητα να αποχωρήσει μέσα στη σεζόν, τον Ιανουάριο.
Διπλωματούχοι προπονητές που έλαβαν ταυτότητα προπονητή από την ΕΠΣ ή την ΕΠΟ δεν έχουν δικαίωμα να μετέχουν ως ποδοσφαιριστές σε επίσημους αγώνες. Για κάθε εγγραφή δελτίου ή μεταγραφή είναι απαραίτητη πλέον υπογραφή από γιατρό ότι εξετάστηκε ο αθλητής και είναι υγιής.
Τέλος, παύει να υπάρχει το όριο των 3 μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου και τα ερασιτεχνικά σωματεία θα έχουν τη δυνατότητα για περισσότερες από αυτόν τον αριθμό μεταγραφές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"