Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ : ¨Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ"

Η αναμέτρηση με τον Μαχητή ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται ήδη το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης,μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και στον Κώστα Ματή, δίνει το σύνθημα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών, ενώ τονίζει πως η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.
Παράλληλα, αναφορικά με την ήττα στην Τερψιθέα, επισημαίνει πως «το κακό ήταν ότι με το «καλημέρα» δεχτήκαμε το γκολ και από εκεί και πέρα δεν είναι ότι δεν μπήκαμε ποτέ στην αναμέτρηση αλλά το ότι στράβωσαν όλα με το ξεκίνημα».
Αναλυτικά, μίλησε:


Για το παιχνίδι με το Μαχητή: «Το κακό ήταν ότι με το «καλημέρα» δεχτήκαμε το γκολ και από εκεί και πέρα δεν είναι ότι δεν μπήκαμε ποτέ στην αναμέτρηση αλλά το ότι στράβωσαν όλα με το ξεκίνημα. Είχαμε τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα 15-20 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Όταν εμείς ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αναπτυσσόμασταν όπως θέλαμε και ανεβάσαμε στροφές, έγινε μία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τη στιγμή που η άμυνα βρισκόταν κοντά στο ύψος του κέντρου, βγήκε ο αντίπαλος τετ α τετ και έκανε το 2-0. Μετά χάσαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να μειώσουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως και δεν ήμασταν καλοί. Στη συνέχεια αγχωθήκαμε, κάναμε βιαστικές κινήσεις, προσπαθήσαμε ανορθόδοξα να πετύχουμε κάποιο τέρμα ώστε να μπούμε στο παιχνίδι. Το γήπεδο είχε πολύ λάσπη, γεγονός που μας δυσκόλευε, ενώ ο διαιτητής σφύριζε στις πιο πολλές φάσεις με κριτήριο την έδρα. Βέβαια έχουμε μάθει να ζούμε με κόντρα το διαιτητή».

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρατηρούνται στην απόδοση της ομάδας: «Αυτό συμβαίνει κυρίως στα εκτός έδρας. Εκεί δεν παρουσιαζόμαστε όπως στα εντός. Ίσως είναι πιο παθιασμένοι οι αντίπαλοι. Φταίει και το γεγονός ότι πήγαμε σε ομάδες που ήθελαν το αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι οι ομάδες του 3ου ομίλου έχουν μεγάλες διαφορές. Στη Χαλκίδα βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι το γύρισαν. Και με τον Μαχητή, όταν καταφέρνει ο αντίπαλός σου να πετύχει τόσο νωρίς γκολ, μετά σε περιμένει και σε παίζει ψυχωμένα. Βέβαια υπάρχει και μία περίπτωση πέναλτι στον Κουβελά στο 30’, η οποία δεν δόθηκε. Τα σκαμπανεβάσματα ίσως συμβαίνουν λόγω έδρας, λόγω απειρίας και στο γεγονός ότι επαναπαυόμαστε μετά από ένα μεγάλο αποτέλεσμα».

Για το πως θα κρατηθούν οι παίκτες προσηλωμένοι στο στόχο, όταν υπάρχουν παιχνίδια-φωτιά κάθε εβδομάδα: «Αυτό είναι το ζητούμενο. Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό με τον τρόπο μας. Εξαρτάται απ’ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτό. Η ομάδα μπορεί να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και να πετύχει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι με το δεύτερο της βαθμολογίας, Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, την ερχόμενη Κυριακή (16/3):«Είναι πολύ καλή ομάδα και το δείχνει και η βαθμολογική της θέση. Την αντιμετωπίσαμε και στο κύπελλο Γ’ Εθνικής, όταν και είχαμε ηττηθεί με 3-2 στο Βελεστίνο. Είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη αυτή τη χρονική περίοδο μιας και μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες».

Για το στόχο της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Ακολουθεί μία τετράδα σημαντικών παιχνιδιών. Στο Βελεστίνο με Αχιλλέα, Τρίκαλα και Μακροχώρι και ενδιάμεσα υπάρχει και ένα ματς εκτός στα Λευκάδια. Θα κρίνουν πολλά για το μέλλον αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 9 βαθμούς».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"