Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

 Μέσα σε ένα πολύ έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες η μεταγραφή του Κώστα Κρεββατά από τον Ρήγα Φεραίο στον Εθνικό Σερρών.
 Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συμφώνησαν, σε συνάντηση που προηγήθηκε, ,με την διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου να μην στέκεται εμπόδιο στην περαιτέρω πορεία και εξέλιξη του παίκτη.
 Το πόσο αγάπησε και αγαπήθηκε ο Κώστας στο Βελεστίνο φαίνεται και
από την φωτογραφία με τα παιδιά, που μόλις τον αντιλήφθηκαν στον χώρο όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και ήταν τα πρώτα που το ευχήθηκαν καλά σταδιοδρομία στην νέα του ομάδα
 Πλέον ο Κώστας είναι και επίσημα παίκτης του Εθνικού, από την στιγμή που τακτοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και δεν μένει παρά με λαχτάρα να τον καμαρώσουμε να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ, στα γήπεδα της Β' Εθνικής.
 Κώστα άνοιξε τα φτερά σου και πέτα , συνέχισε να μας κάνεις περήφανους.Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες και πάντα θα έχεις μια θέση στην καρδιά μας και στην οικογένεια του Ρήγα ΦεραίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"