Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 Ο λαός μας λέει πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη ενώ άνετα θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε πως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.
 Η ουσία όμως παραμένει ίδια και στον ΑΣ Ρήγα Φεραίο ξέρουν ότι Ομάδα (με Ο κεφαλαίο) δεν σε κάνουν μόνο οι προπονήσεις, οι αγώνες και τα ομοιόμορφα ρούχα.
 Έτσι λοιπόν με τον Τεχνικό Διευθυντή
κ. Αλεξίου Άγγελο σε ρόλο σεφ με ιδιαίτερη προσοχή σε γεύσεις gourmet, τον Γενικό Αρχηγό κ. Πάτα Σπύρο σε ρόλο ψήστη και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Αραμπατζή Παναγιώτη σε ρόλο επιβλέποντα, στρώθηκε ένα μεγάλο τραπέζι και φαγοπότι για τους παίκτες της ομάδας μας.
 Με την άδεια του προπονητή μας κ. Μπακάλη Λάκη, όχι μόνο τίμησαν τα κρέατα της βραδιάς αλλά εξάντλησαν τα όποια αποθέματα καταναλώνοντας και άφθονο κρασί.
 Φαγανότερος όλων αποδείχθηκε ο αρχηγός της ομάδας, ο Χρήστος Σπαθής, που πληροφορίες θέλουν να έφαγε πάνω από 5 σουβλάκια. Σε αντίθεση ο Υπεύθυνος Τύπου του συλλόγου μας κ.Περδίκης Ευάγγελος δεν έφαγε ούτε ένα!!!
 Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι όλα τα εδέσματα πέρασαν από τον γευστικό έλεγχο του προέδρου μας κ.Καλόγηρου Στέργιου, που έπρεπε όμως να απουσιάσει από την συνέχεια της βραδιάς λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"