Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

 Μετά την χθεσινή είδηση για τον νέο θεσμό του Κυπέλλου στην Γ' Εθνική, που πρώτοι δημοσιεύσαμε στην Θεσσαλία, σήμερα επανερχόμαστε με την αποκλειστική πληροφορία ότι η πρώτη φάση του νέου θεσμού θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου .
 Μακάρι οι προσπάθειες της ΕΠΟ για αναβάθμιση του πρωταθλήματος να πετύχουν και να βοηθηθούν οι ομάδες όπως για παράδειγμα
οι νησιώτικες.
Στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, ο πρόεδρος, Γιώργος Σαρρής εισηγήθηκε την κάλυψη μέρος των εξόδων των νησιωτικών ομάδων, που θα κληθούν να κάνουν αρκετά ταξίδια εκτός έδρας.
 Σύμφωνα με το πλάνο των όμιλων στη Γ’ Εθνική, οι δέκα νησιώτικες ομάδες θα μοιραστούν, πέντε και πέντε, με ομάδες από την Αττική. Αυτό σημαίνει πως, οι ομάδες της Αθήνας θα κάνουν πέντε ταξίδια μέσα στη χρονιά, ενώ οι ομάδες των νησιών τουλάχιστον τα διπλά. Γι’ αυτό η ΕΠΟ θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά του μπάτζετ των μεταφορικών μιας αθηναϊκής ομάδας με μια νησιωτική.
  Για παράδειγμα, αν η ΑΕΚ χρειάζεται 10.000 ευρώ (τυχαίο ποσό) για τα έξοδα μετακίνησης μέσα στη χρονιά, μια κρητική ομάδα θα ξοδέψει τουλάχιστον τα διπλά, δηλαδή 20.000 ευρώ. Η διαφορά των δύο μπάτζετ θα καλυφθεί από την Ομοσπονδία. Αυτό πρότεινε ο Γιώργος Σαρρής και το αίτημά του θα εξεταστεί από το λογιστήριο της ΕΠΟ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"