Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΤΟΥΛΗΣ : " Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"

 Όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα του Ρήγα Φεραίου με την Νάουσα ανταποκρίθηκαν στους ρόλους που τους ανέθεσε ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης. Ωστόσο, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο νεαρός Κώστας Γουτούλης, που δεν αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως συνήθως, αλλά στο αριστερό, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό του τιμωρημένου Χρήστου Σπαθή. O 18χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ από απόσταση 30 περίπου μέτρων. Ήταν το τέταρτο του Ρήγα με το οποίο απέκτησε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Νάουσα. Ο Κώστας Γουτούλης μίλησε στη «Θεσσαλία» και στον Γιώργο Πέγιο για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και την επιτυχία της ομάδας:

 «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας επί της Νάουσας. Καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή και μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη επιτυχία μετρά διπλά μια και η αντίπαλη ομάδα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Θεωρώ ότι δίκαια φτάσαμε στη νίκη, καθώς παίξαμε πολύ καλύτερα από τη Νάουσα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τους βαθμούς». 

 Όσο για το γκολ που πέτυχε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας είπε: «Εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα τίποτα. Είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την εστία του και αποφάσισα να σουτάρω. Σε αυτές τις περιπτώσεις η πολλή… σκέψη είναι η αιτία να χαθεί πολύτιμος χρόνος και μαζί η ευκαιρία για γκολ. Έτσι, έκανα το απευθείας σουτ και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Μαχητή Τερψιθέας: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματά της τον τελευταίο καιρό. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Μαχητή θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και αισιοδοξώ ότι θα δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Αν περάσουμε αλώβητοι από το γήπεδο της Τερψιθέας τότε θα έχουμε κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"