Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΑΜΛΥΡΟΣ 1-1 , ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΚΟΛ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα μας σήμερα, αυτή την φορά στον Αλμυρό όπου και αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.
 Αυτή την φορά ο προπονητής μας προτίμησε να κρατήσει το 4-4-2 σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ και πάλι
(όπως και στο προηγούμενο φιλικό) έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες.
Οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν ημίχρονα και εντυπώσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αμφότερες οι δύο ομάδες, σκόραραν στα ημίχρονο που δεν παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο.
 Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 33', όταν ο Αραπίτσας πρόλαβε την άμυνα του Ρήγα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Κουρίτα. Προηγουμένως ο τερματοφύλακας μας είχε απογειωθεί στο αριστερό γάμα κάνοντας μια εντυπωσιακή απόκρουση αλλά στην συνέχεια της φάσης, πεσμένος στο έδαφος, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
 Ο Ρήγας ισοφάρισε στο 85' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπίκα. Το πέναλτι κερδήθηκε όταν σε σουτ του Τσουκάλη προ κενής εστίας, αμυντικός έδιωξε με το χέρι.
Αρκετά δραστήριος στο πρώτο μέρος ο Παπαθανασίου ενώ με πολλά χιλιόμετρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κλείνοντας διαδρόμους ο Αλεξίου. Περίπου 70 φίλαθλοί ήταν στο γήπεδο.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Κουρίτα, Ρηγίνος(58' Γκοντόλος), Σπαθής (58' Ποτόμι), Κόκκας (46' Γούτσιος), Βουραζέρης, Αλεξίου, Χατζής (46' Μπακάλης) Παπαθανασίου (65' Τσουκάλης) Μιχολίτσης (46' Τριχόπουλος), Πάσχος (70' Ρέβης) Κουβελάς (46' Μπίκας)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"