Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΚΑΜ 2002

  Αν είσαι 18 χρόνων, λατρεύεις τον Μπέκαμ και το φάλτσο σου είναι καλύτερο απ΄ το δικό του, ο κόσμος σου προσφέρεται στο πιάτο, σωστά; Λάθος.
  Αν το όνομά σου είναι Τζες, είσαι 18 χρόνων, κορίτσι και κατάγεσαι από την Ινδία, ξέχνα το.

  Νομίζεις ότι οι συγγενείς σου, που το μόνο που θέλουν είναι να σε παντρέψουν, θα σ΄ αφήσουν να παίξεις ένα ανδρικό παιχνίδι; 
 Και τι δικαιολογία θα βρεις για ν΄ αποφύγεις το γάμο της αδελφής σου που συμπίπτει με το Μεγάλο Τελικό;
Αντίθετα αν το όνομά σου είναι Τζούλς, είσαι 18 χρόνων, κορίτσι και Αγγλίδα, μπορείς να είσαι βασική παίχτρια της γυναικείας ομάδας της περιοχής και να πας στην Αμερική, όπου το γυναικείο ποδόσφαιρο απολαμβάνει το σεβασμό που του αξίζει. 
 Η Τζες και η Τζουλς παλεύουν με τις επιθυμίες τους, με τη βοήθεια του προπονητή τους, του Τζο, μέχρι τη στιγμή που και οι δύο θα συνειδητοποιήσουν ότι τον έχουν ερωτευθεί.
  Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές ταινίες, που έτυχε τεράστιας παγκόσμιας προβολής. Με αρκετό χιούμορ η ταινία περιγράφει την προσπάθεια μίας νεαρής κοπέλας να βγει από τα στεγανά του φύλου και των εθνικό-πολιτιστικών στεγανών κάτω από τα οποία ζει και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Πολλές και οι διακρίσεις καθώς έχουμε πάνω από 30 στο σύνολο με πιο χαρακτηριστικές υποψηφιότητες σε Χρυσές Σφαίρες και BAFTA και βραβεία κοινού σε Τορόντο και Λοκάρνο.
Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ της ταινίας:
ή αν θέλετε δείτε και ολόκληρη την ταινία:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"