Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1-1

  Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδας μας ήρθε ισόπαλη 1-1 στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα.
 Θα μπορούσαμε δε να πούμε ότι ο Ρήγας "περιορίστηκε" στην ισοπαλία αφού ήταν καλύτερος και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, έκανε περισσότερες φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση με ανύπαρκτο πέναλτι.
 Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Χατζής, ήταν η 4η με αποτέλεσμα να απουσιάσει στο επόμενο αγώνα της ομάδα μας για το πρωτάθλημα(εντός έδρας με τα Λευκάδια).
 Ας δούμε όμως το παιχνίδι πως εξελίχθηκε:

7' σέντρα του Μπίκα από τα αριστερά δεν προλαβαίνει για λίγα εκατοστά ο Ζατσάι να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα
15' αντιστροφή των ρόλων με τον Ζατσάι να τροφοδοτεί με ωραία μπαλιά τον Μπίκα, αυτός να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ψωμιάδη αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.
27' μετά από κόρνερ των Τρικάλων ο Βουκέλια θα πιάσει το σουτ μέσα από την μικρή περοιοχή, αλλά ο Κεφαλάς θα τον σταματήσει, δείχνοντας τα αντανακλαστικά του.
32' νέα σέντρα από τα αριστερά του, πολύ δραστήριου, Χάρη Μπίκα, ο Ζατσάι θα πιάσει την κεφαλιά 
υπό πίεση, χωρίς αποτέλεσμα.40' 0-1, ο Κουβελάς θα ελευθερωθεί με ωραία ενέργεια από τα αριστερά και θα σεντράρει για τον Μπικα, που με κεφαλιά θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Θα ξανακερδίσει την μπάλα, για να την γυρίσει παράλληλα με το τέρμα προς τον Ζατσάι και αυτός χωρίς πρόβλημα θα σκοράρει.
57' 1-1 Σε μια πολύ αμφισβητούμενη φάση, τα Τρίκαλα θα κερδίσουν πέναλτι όταν ο Βουραζέρης μάρκαρε από πίσω τον Βουκέλια και ο διαιτητής θεώρησε ότι τον έσπρωξε(προσωπική μας άποψη ο Βουκέλια έκανε θέατρο). Μάλιστα ο κ.Τάσης καθυστέρησε αρκετά δεύτερα μέχρι να αποφασίσει τι θα σφυρίξει.Τελικά ο Σταντέφσκι ήταν εύστοχος, ισοφαρίζοντας το ματς.
70' σειρά του Ρήγα να ζητήσει πέναλτι,σε ανατροπή του Ζατσάι, αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζεται.
80' αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γέφτιτς που είχε μπει σαν αλλαγή στο 46' και ήταν προκλητικότατος εξ αρχής.
Την παράσταση έκλεψαν οι περίπου 50 φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου, που κέρδισαν την μάχη της κερκίδας και με τις φωνές τους συνεχώς εμψύχωναν τους παίκτες μας.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ψωμιάδης, Α. Ηλίας, Μπόντε, Λοϊζίδης, Μ. Ηλίας, Πολυζόπουλος (46' Γέφτιτς), Σίμοβιτς, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (76' Χαλιμπάκης), Στανζέφσκι (80' Ιωαννίδης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Σ. Μπακάλης (82' Γκίκα), Χατζής, Αλεξίου (80' Μπλέτσας), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (88' Τσουκάλης).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"