Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ή ΜΕΤΑ..ΓΚΑΦΕΣ;

   Καλοκαιράκι και μεταγραφές πάνε μαζί. Το έχουμε ξαναπεί και φυσικά δεν είμαστε οι πρώτοι. Βέβαια οι φίλαθλοι δεν καταλαβαίνουν από γνωμικά και φιλοσοφίες. Θέλουν πάντα το καλύτερο και τους καλύτερους για την ομάδα τους.
  Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι φίλαθλοι της Μαγνησίας και δει αυτοί του Ρήγα Φεραίου. Πάμε λοιπόν να δούμε
τους φετινούς στόχους της ομάδας μας, ώστε να λύσουμε αν μπορούμε κάποιες απορίες.
Δεν πρόκειται να διαβάζεται ονόματα. Δεν έχει νόημα. Εξ άλλου και από τα ονόματα που έχουν γραφεί και ακουστεί τα 4 στα πέντε είναι λάθος και δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον. Ούτε καν θα πούμε σε ποιες θέσεις "ψάχνεται" ο σύλλογος μας. Γιατί δεν θα εξυπηρετούσε τους σκοπούς του Ρήγα. Ο προπονητής της ομάδας μας έχει δώσει λίστα με τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί η ομάδα και για την κάθε θέσει 2-3 ονόματα. Από κει και πέρα η επιτροπή μεταγραφών κάνει την δουλεία της.
 Και μια από τις δουλειές τις είναι να μην διαταράσσει το πολύ καλό κλίμα της ομάδας με βιαστικές κινήσεις και επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις αλλά προσωπικά θα χαρώ ή θα λυπηθώ στο τέλος. Και τι εννοώ με αυτό; Πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε τα ονόματα από τις μεταγραφές της αγαπημένης σας ομάδας και από όσες ομάδες σας ενδιαφέρουν. Κρατήστε αυτή την σημείωση και ξαναδείτε την στο τέλος του πρωταθλήματος , συμπληρώνοντας διπλά στο κάθε όνομα τις συμμετοχές του, τα λεπτά που αγωνίστηκε και ότι άλλο στοιχείο έχετε στην διάθεση σας. Τότε και μόνο τότε κρίνεται μια μεταγραφή (και μια διοίκηση ή προπονητής).
Έτσι λοιπόν δεν βιαζόμαστε, περιμένουμε και κρίνουμε στο τέλος. Αν ο νέος παίκτης μας είναι πραγματική μεταγραφή ή μιλάμε για μετα..γκάφα. Όπως και να έχει μετράμε μόλις 9 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"