Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν στη Δ’ Εθνική και στην ΕΠΟ ήδη αρχίζουν να οργανώνουν τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο των πρωταθλητών των Ενώσεων στη νέα Γ’ Εθνική.
Πέρυσι η διοργάνωση των μπαράζ εξελίχθηκε ομαλά, με μοναδική παραφωνία τα επεισόδια στην Πεύκη, αλλά και φυσικά την… κατάργηση της διαδικασίας στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο. 


Φέτος, η Επιτροπή Δ’ Εθνικής αλλά και η ίδια η ηγεσία της Ομοσπονδίας θέλουν να διοργανωθεί η διαδικασία αυτών των αγώνων χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η σέντρα στους αγώνες μπαράζ αναμένεται στις 12 Μαίου, Η τελευταία αγωνιστική θα λάβει χώρα στις 2/6 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια θα διεξάγονται Τετάρτη-Κυριακή.
Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει και για τον διαχωρισμό των ομίλων και για το ότι θα πρέπει να συνυπάρξουν  στον ίδιο όμιλο οι ομάδες της  Αθήνας και του Πειραιά. Παρόλο που πέρυσι είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της Πεύκης με τον Περαμαϊκό, από οπαδούς άλλων ομάδων, και το ματς του β’ γύρου έγινε στο Αίγιο.
Στην ΕΠΟ θεωρούν πως είναι πιο… δίκαιο από αυτόν τον όμιλο να προκύψει μια ομάδα από τις δύο μεγάλες Ενώσεις που θα ανέβει στη Γ’ Εθνική, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλες Ενώσεις να κερδίσουν μια θέση στη νέα κατηγορία. Επίσης έχουμε την συμμετοχή των δύο ομάδων από την ΕΠΣ Μακεδονίας στον ίδιο όμιλο.

Ως γνωστόν η ΕΠΟ με έγγραφο της προς όλες της Ε.Π.Σ. ζήτησε να έχουν αποσταλεί όλοι οι π ρωταθλητές μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου ενώ την άνοδο θα πάρουν στην Γ΄ Εθνική μόνο οι πρωταθλητές των 14 ομίλων
Θυμίζουμε την σύσταση των 14 ομίλων:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Εβρος, Θράκη, Ξάνθη, Καβάλα
2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ Μακεδονίας (1), Δράμα, Σέρρες, Μακεδονίας (2)
3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ Ημαθίας, Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Γρεβενά, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά
5ος ΟΜΙΛΟΣ: Τρίκαλα, Ήπειρος, Θεσπρωτία, Κέρκυρα
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Πιερία, Καρδίτσα, Θεσσαλία, Λάρισα
7ος ΟΜΙΛΟΣ: Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Βοιωτία, Εύβοια
8ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρέβεζα, Αρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα
9ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ Αθηνών (2), ΕΠΣ Πειραιά (2)
10oς ΟΜΙΛΟΣ: Σάμος,Χίος, Κυκλάδες, Λέσβος
11ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣΝΑ,Δωδεκάνησα, ΕΠΣΔΑ, Κορινθία
12ος ΟΜΙΛΟΣ: Αχαΐα, Κεφαλληνία, Ζάκυνθος, Ηλεία
13ος ΟΜΙΛΟΣ: Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία
14ος ΟΜΙΛΟΣ: Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"