Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ - ΠΥΡΓΕΤΟΣ

  Με μια πάρα πολύ φορμαρισμένη ομάδα, τον Πυργετό, κοντράρεται την Κυριακή που μας έρχεται ο Ρήγας μας. Η "Πυργιώτες" έχουν σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα,έχοντας κάνει και το ρεπό τους, ενώ τρέχουν ένα θετικότατο σερί 5 αγώνων αήττητοι με απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία. 
  Σε αυτά δε τα παιχνίδια δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ ενώ κρατάν ανέπαφη την εστία τους για 508' συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά. 

  Εντυπωσιακός και ο εκτός έδρας απολογισμός τους, αφού εκτός έδρας έχουν πάρει τους 14 από τους 25 βαθμούς τους!! 
  Μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι λοιπόν η αποστολή του Ρήγα Φεραίου απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη που γνωρίζει καλά τα κατατόπια της Δ' Εθνικής αφού φέτος συμμετέχει για 5 συνεχή χρονιά. Φέτος στην ομάδα έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τους: Χρήστο Γκικούδη (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Θανάση    Καργιώτη (Επέστρεψε από δανεισμό στην Αιγάνη), Γιώργο Καραπιπέρη (Μαχητής Τερψιθέας), Στέλιο Μπαχτσιβάνο (Τύρναβος 2005), Νίκο Κούρο (Αμπελωνιακός), Χρήστο Πότση (Μελισσοχώρι), Βασίλη Τέγο (Ελασσόνα), Πέτρο Ψωμολιά (Νέοι Λάρισας), Χρήστο Ρέψη (Δωτιέας Αγιάς), Φάνη Καρκαντά (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Άκη Ταυλαρίδη (Αετός Μακρυχωρίου), Στέλιο Ζιώγα (Επέστρεψε από δανεισμό στην Ραψάνη) και Ιρφάν Αχμετσίκ (Κένταυρος Ξάνθης).
Από το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν οι: Γιώργος Κουρδής (Με σημαντική θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες), Χρήστος Μαντζαφούλης, Σπύρος Ζαφειρίου, Βασίλης Τριτάρης, Αποστόλης Νάστας, Αποστόλης Γκαμπέτας, Κώστας Κολοβός, Γιάννης Προβίδας, Άλκης Σάββας, Αντώνης Γκαραλιάκος και Τάσος Κουρδής .
  Στην ομάδα του Πυργετού σίγουρα ξεχωρίζει η παρουσία του Γιάννη Αλεξούδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ξανά από τον Φεβρουάριο του 2012. Ο κ. Αλεξούλης γεννήθηκε το 1964 και σαν ποδοσφαιριστής εντάχτηκε στην Λάρισα το 1982, προερχόμενος από τον Ολόσσωνα Ελασσόνας. Αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ και κατέκτησε με τους Θεσσαλούς το κύπελλο Ελλάδας (1985) και το πρωτάθλημα Ελλάδας (1988). Το 1989 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε μέχρι το 1991. Συνέχισε ξανά στην Λάρισα (1991-1995) και «κρέμασε» τα παπούτσια του στον Ιάλυσο Ρόδου. 
Στον Πυργετό εργάστηκε για πρώτη φορά την σαιζόν 2005-2006 στο Α΄ Τοπικό και ανέλαβε για δεύτερη φορά στην Δ΄ Εθνική το καλοκαίρι του 2008, μένοντας μέχρι τον Νοέμβριο του 2009. Η τρίτη του θητεία, όπως αναφέραμε άρχισε τον Φεβρουάριο του 2012

Πηγή : evrytaniasport.blogspot.gr & eleftheria.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"