Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ: "ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ"

 Στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, κάθε βαθμός είναι «χρυσός» και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο του Ρήγα Φεραίου.
  Έτσι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Μαχητή Τερψιθέας, θα επιδιώξουν να καλύψουν το χαμένος έδαφος στη βαθμολογία και να πετύχουν τους στόχους της φετινής περιόδου.
 Ο αρχηγός των κυανόλευκων, Χρήστος Σπαθής, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και στο Κωνσταντίνο Ματή και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, στον επόμενο αγώνα απέναντι με τον Μαχητή στο Βελεστίνο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους στόχους της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για την ήττα στη Νάουσα: «Γενικότερα, δεν αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν μπήκαμε όσο δυνατά οφείλαμε. Πηγαίναμε σε δεύτερο χρόνο στην μπάλα και δεν δείξαμε προσοχή στις στημένες φάσεις, ενώ γνωρίζαμε ότι η Νάουσα διαθέτει ψηλά παιδιά που θα μας δημιουργούσαν προβλήματα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε κι άλλο τέρμα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, ανεβάσαμε ρυθμούς, μειώσαμε αλλά δεχτήκαμε ακόμα ένα γκολ που δεν άφηνε περιθώριο για να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Δεν είχαμε τη δύναμη που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στις ψηλές διεκδικήσεις όσο και στις χαμηλές».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος: «Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μπορεί να είναι πρώτες αγωνιστικές, αλλά κάθε βαθμός είναι χρυσός. Θα πρέπει να νικήσουμε έτσι ώστε να ανακτήσουμε το βαθμολογικό έδαφος που χάσαμε. Το ματς με τη Νάουσα ήταν μία κακή παρένθεση που όλοι πρέπει να ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον».

Για την πορεία του Ρήγα στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Τα πηγαίνουμε μία χαρά μέχρι τώρα. Έχουμε ήδη δύο νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια και ισάριθμες προκρίσεις και στην επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τα Τρίκαλα εντός. Το ματς αυτό όμως αργεί. Είναι στις 17 Νοεμβρίου και έτσι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ό,τι έρθει από το Κύπελλο είναι καλοδεχούμενο. Αποκτούμε εμπειρίες. Αν προκριθούμε στις επόμενες φάσεις θα παίξουμε και με άλλες ομάδες και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. Όμως μέχρι τότε προέχουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος», συμπλήρωσε, ενώ κλείνοντας δήλωσε:

«Πάνω απ’ όλα να κάνουμε ό,τι μπορούμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, όπου βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και η γρηγορότερη εξασφάλισή της. Μακάρι όλα να πάνε καλά, να είμαστε υγιείς και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα και τον κόσμο της, που θέλουμε να ευχαριστιέται. Έχουμε χρέος και πρέπει να ανακάμψουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"