Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.
 Στον αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε τριπλέτα από τον νομό Καρδίτσας μετά από πολύ καιρό, αφού και στο περσινό πρωτάθλημα δεν είχε τύχει να οριστεί.
 Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή 27/10 και αρχίζουν στην 3:00 το απόγευμα.
 Αναλυτικά οι διαιτησίες ανά αγώνα:

ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, διαιτητής ο κ. Αγγελακόπουλος Ιωάννης (φώτο) με επόπτες τους κ. Βαφειάδη Δημήτριο και Βογιατζή Ελευθέριο, όλοι τους από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Παπαμίχος Γεώργιος από την Φθιώτιδα.
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, διαιτητής ο κ.Τσιακός από την Θεσπρωτία με επόπτες τους κ.Αντωνίου και Θανασιά του συνδέσμου Ηπείρου.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, διαιτητής ο κ. Ρούσης με επόπτες τους κ.Τασίοπουλο και Τριάντο όλοι τους του συνδέσμου Θεεσαλίας.
ΚΥΜΗ - ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ,διαιτητής ο κ. Μπακογιάννης με επόπτες τους κ. Δεληθοδώρη και Γούναρη όλοι τους από τον σύνδεσμο Αθηνών.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ,διατητής ο κ. Φωτιάδης από την Καστοριά με επόπτες τους κ. Καραμπούλας και Θεοδώρου από το σύνδεσμο Πιερίας
ΑΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ  - ΧΑΛΚΙΣ Α.Ο διαιτητής ο κ.Οικονόμου με επόπτες τον κ. Κελαζόγλου και κ. Διαμαντή, όλοι τους από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.
ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ - ΛΑΜΙΑ, διαιτητής ο κ. Τσετσίλας με επόπτες τους κ.Στεφούλη και Μωυσιάδη όλοι τους του συνδέσμου Γρεβενών
Ρεπό έχει η ομάδα του Α.Ο. Καρδίτσας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"