Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ: ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

  Ο Μαχητής Τερψιθέας από το ομώνυμο προάστιο της Λάρισας ¨ξεφεύγει" φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του από τα όρια της ΕΠΣ Λάρισας.
 Από την πρώτη μέρα μετά το τέλος των μπαράζ ανόδου (κατέκτησε την πρώτη θέση με αντιπάλους τους ΑΟ Μυρίνης, Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Ακαδημία Πλαταμώνα συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς) ξεκίνησε τον προγραμματισμό έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει της Γ’ Εθνικής, και μέχρι στιγμής τα
πάει περίφημα.
 Έδρα της ομάδας είναι το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης (στα περίχωρα της Λάρισας) το οποίο διαθέτει όλα τα προνόμια για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1971 και όπως προείπαμε είναι η πρώτη φορά που προβιβάζεται στη Γ’ Εθνική. Διαθέτει μία πλήρως ενημερωμένη σελίδα στο Facebook ενώ ενημερώνει τακτικά τον Τύπο με τις εκδόσεις των αναλυτικών δελτίων Τύπου.
 Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Αχιλλέας Παπαρσένος ενώ στον πάγκο βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2012 ο Νίκος Σταυροθεόδωρος ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Πυργετό και Μακρυχώρι. Πρώτο…βιολί στο ρόστερ της ομάδας ο Γιώργος Μάτος, αρχισκόρερ της περσινής Α’ Ερασιτεχνικής με 23 γκολ.
  Συγκεκριμένες οι μεταγραφικές κινήσεις των “κυανολεύκων” στις οποίες ξεχωρήσει η απόκτηση του Βασίλη Φλωρού. Μεταξύ άλλων αποκτήθηκαν: ο Νίκος Κρίτσας (μεσοεπιθετικός) από την Κ20 της Λάρισας,Γεώργιος Μπόλος 20 ετών (επιστροφή από Κ-20 της ΑΕΛ), Γιώργος Ντονούδης, 17 ετών (μέσος δανεικός από την Κ20 της ΑΕΛ), Κώστας Καμπέρης, 17 ετών (μέσοεπιθετικός, δανεικός από την Κ20 της ΑΕΛ) και Ζαχαρίας Βαγκλής 19 ετών (δεξί μπακ από τον Λαρισαϊκό, προηγούμενη ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ), ενώ κατάφερε και έκανε δικό του τον Βασίλη Φλώρο, 32 ετών, γνωστό για τη θητεία σε Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωκικό.
Το ρόστερ της ομάδας:

Τερματοφύλακες
Κώστας Μπρέλλας 34 ετών
Τάσος Κουρδής/34 ετών

Αμυντικοί
Νίκος Ντούγκος 27 ετών
Ηλίας Λιλλολάρι 27 ετώνΖαχαρίας Βαγκλής 19 ετών
Αλέξης Παγκαρλιώτας 33 ετών
Βασίλης Μπαλαμώτης 21 ετών
Γιώργος Τάτσιος 16 ετών
Βασίλης Φλώρος 33 ετών
Δημήτρης Αθανασίου 26 ετών
Γιώργος Βλησαρούλης 27 ετών
Θωμάς Μπουροζίκας 21 ετών
  


ΜέσοιΘεόδωρος Μολάς 31 ετών
Αρης Παυλόπουλος 29 ετών
Γιώργος Ντονούδης 19 ετών
Γιώργος Μπόλος 20 ετών
Νίκος Κρίτσας 20 ετών
Παναγιώτης Τσιαντούλης 24 ετών
Πέτρος Κορλός 20 ετών
Νίκος Τσιτουρτζής 19 ετών
Νίκος Σαββίδης 24 ετών
Ζήσης Μαλάκος 27 ετών
Αλέξης Νικούλης 29 ετών
Μιχάλης Κυριάκος 31 ετών
Κώστας Καμπέρης 19 ετών

Επιθετικοί
Γιώργος Μάτος 34 ετών
Βενιαμίν Κουρούκας 23 ετών
Κώστας Κρεβατάς 21 ετών
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"