Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ



Συμπληρώθηκε λοιπόν ο πρώτος γύρος και φέτος. Έστω και αν τα παιχνίδια ήταν μόλις 10 δεν παύει να είναι το μισό πρωτάθλημα άλλα και ο καθρέπτης για όλες τις ομάδες του ομίλου.
Ας επαναλάβουμε λοιπόν το μικρό αυτό “ταξίδι” και ας θυμηθούμε τους σταθμούς του, δανειζόμενοι τον τίτλο από το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ” , μέρος πρώτο λοιπόν:
1η Αγωνιστική 21/10/2012
Ξεκίνημα από την Καρδίτσα με τον τοπικό ΑΟΚ. Τα 190 χιλιόμετρα και η βροχή καθ'οδόν//δεν στάθηκαν φυσικά εμπόδιο. Εμπόδιο στην επιστροφή ήταν η ήττα με 2-1, με δύο γκολ στα τελευταία 5΄λεπτά. Δεν “χωνεύεται” εύκολα.
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Ο πανηγυρισμός του Γ.Μιχολίτση μόλις σκόραρε, με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού ότι τρελαίνεται “αλά Μήτρογλου”.


2η Αγωνιστική 28/10/2012

Και πάλι εκτός έδρας αυτή την φορά στον γειτονικό Αμπελωνιακό. Μόλις 120χλμ ταξίδι ητάν και γι' αυτό είχαμε και την μεγαλύτερη παρουσία Βελεστινιωτών φιλάθλων. Ανάμεικτα συναισθήματα από το 0-0.
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Τα ανύπαρκτα οφ-σαϊτ. Τουλάχιστον 3-4 φορές ο επόπτης σταμάτησε άδικα την ομάδα μας.



3η Αγωνιστική 4/11/2012
Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με το γνωστό μας Λιοντάρι. “Καλώς τα παιδιά. Καλώς τα 2-0”
Όμορφος καιρός, αρκετός κόσμος και ωραία μπάλα.
Τι έχει μείνει στην μνήμη; 4η φορά αντίπαλοι μέσα σε λίγους μήνες, 4η νίκη και 4η φορά που σκοράρει ο Γ.Μιχολίτσης εναντίον της ομάδας από την Καρδίτσα.

4η Αγωνιστική 11/11/2012
Ρεπό για την ομάδα μας.

5η Αγωνιστική 18/11/2012

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι αυτή την φορά με την ομάδα από την Γραβιά. Δυνατό ματς με ένταση και νίκη 1-0 (με ποιόν άλλον άραγε σκόρερ - Γ.Μιχολίτσης).
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Τα σχόλια των αντιπάλων στο τέλος , ότι μας περιμένουν στον 2ο γύρο και θα μας νικήσουν με 4-0.

6η Αγωνιστική 25/11/2012

Εκδρομή στον Πυργετό και άλλα 160χλμ στο κοντέρ. Η χειρότερη φετινή εμφάνιση για τον Ρήγα μας και δίκαιη ήττα με 2-0. Τι έχει μείνει στην μνήμη; Το γρήγορα αλλά και τυχερό γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πυργετού. Το 1/10 να είχαμε από την τύχη τους θα είχαμε ισοφαρίσει σε ένα ματς που έγινε σε ένα γήπεδο με πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο

7η Αγωνιστική 2/12/2012

Επιστορφή στο Βελεστίνο μας για τον αγώνα με τον Δομοκό. Όλα στο μηδέν σ'ένα βαρύ γήπεδο
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Η κόκκινη κάρτα στον αρχηγό. Ο Χ.Σπαθής αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

8η Αγωνιστική 9/12/2012
Πάλι εντός αυτή την φορά με την Ελασσόνα. Δυναμική η παρουσία του κόσμου μέχρι τα τελευταία λεπτά στην νίκη με 1-0, αν και θα έπρεπε να ήμασταν περισσότεροι.
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Το γκολ φυσικά του Μιχολίτση και ο πανηγυρισμός του, κρεμασμένος στα κάγκελα με τον γραφόντα απέναντι του να του φωνάζει “ Το κάρφωσες πάλι τρελέ!!”. Βέβαια στην συνέχεια δέχτηκε μια άδικη 2 κίτρινη κάρτα για τον έξαλλο πανηγυρισμό του, αλλά χαλάλι.

9η Αγωνιστική 16/12/2012
Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ! Πάμε Καρπενήσι και τα 360χλμ δεν ήταν πρόβλημα για περίπου 20 φιλάθλους της ομάδας μας. Πρόβλημα ήταν το 1-1 με τον Αίολο. Βέβαια ο γέρο Όσιμ το είχε πει πριν χρόνια για το τι εστί μπάλα. Μας τιμωρησε λοιπόν η θεά στο 95' για τις ευκαιρίες που χάσαμε
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Ο κόσμος του Αίολου ίσως είναι ο πιο χυδαίος στην χώρα μας. Πραγματικά ήταν πολύ σπουδαίοι άνδρες όσοι έβριζαν μια γυναίκα μπροστά στα παιδιά της. Ευτυχώς που δεν αντιπροσωπεύουν την πόλη του Καρπενησίου
10η Αγωνιστική 23/12/2012

Εντός με την Λαμία και η πρώτη ήττα στο γήπεδο μας με 0-2. Δύο κεφαλιές από τους αντιπάλους μας και 2 γκολ δυστυχώς.
Τι έχει μείνει στην μνήμη; Η ομάδα της Λαμίας είχε 2-3 πραγματικά πανύψηλους παίκτες όπως π.χ. ο εκ των σκόρερ Μπενίσκος. Η απουσία του Ν.Βουραζέρη ήταν αισθητή.

11η Αγωνιστική 13/01/2013

Τέλος για τον πρώτο γύρο με εκτός έδρας αγώνα στην κοντινή (110χλμ) Αγιά και ισοπαλία 0-0 απέναντι στον Δωτιέα. Τι έχει μείνει στην μνήμη; Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο τετ α τετ του Γ.Μιχολίτση στο 93'

Κάνοντας λοιπόν το άθροισμα έχουμε 13 βαθμούς με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πετύχαμε 6 τέρματα και δεχτήκαμε 7 ενώ το κοντέρ μέτρησε 950χλμ για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Ευχόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος να μας έχουν μείνει στην μνήμη μόνο τα καλά και να μας έχει ανοίξει η όρεξη για την Γ' Εθνική.
Ρήγας στις χαρές, Ρηγάρα στις πίκρες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"