Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ


Μια πολύ όμορφή εμπειρία έζησαν οι δύο νεαροί παίκτες του Ρήγα, Πάσχος Μανώλης και Γουτούλης Κωνσταντίνος. Συμμετείχαν σε δοκιμαστική προπόνηση του Ολυμπιακού Πειραιώς και σίγουρα το διήμερο αυτό θα τους μείνει αξέχαστο.
  Η περιπέτεια τους ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης με συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και γεύμα γνωριμίας το βράδυ. Συνολικά ήταν 30 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Ηλικίας 16 & 17 ετών.

  Πληροφορίες ότι ανατρίχιασαν σήμερα το πρωϊ και μόνο που πέρασαν την πόρτα των εγκαταστάσεων του Ολύμπιακού στου Ρέντη κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες Πάντως το πρωί πέρασε με εργομετρικές εξετάσεις και χρονομέτρηση σπριντ σε διάδρομο 40 μέτρων, σπριντ με και χωρίς μπάλα και σλάλομ. Επίσης δοκιμή σε σουτ σε σταθερό στόχο και κανονικά στο τέρμα.


Το μεσημέρι όλα τα παιδιά γευμάτισαν ξανά μαζί και ξεκουράστηκαν στα δωμάτια τους.
  Η μέρα ολοκληρώθηκε με διπλό όπου ο μεν Μανώλης κέρδισε πέναλτι και ο δε Κωνσταντίνος "έβγαλε" μπαλιά-ασίστ 30 μέτρων στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας που έγινε γκολ. Πάντως για την ιστορία η ομάδας τους έχασε 3-2.
  Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά, τα παρότρυνε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με τις ομάδες τους και να ξέρουν πως από δω και στο εξής θα τα παρακολουθούν.
 Παρών, πέρα του υπεύθυνου ακαδημιών του Ολυμπιακού του κ. Ζελενίτσα, ήταν και ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού κ.Στορκ ο οποίος ήταν και αυτός που "χώρισε" τα παιδιά σε ομάδες και τα έδωσε θέσεις για το δίτερμα.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"